| baby_9433 a întrebat:

Am o problema. Mie inca nu mi-a venit ciclul dar de cateva ori pe zi imi curge ceva alb din vagin. Ce este? Multumesc. Funda:*

Răspuns Câştigător
| chrisswchrissa a răspuns:

Eu am ciclu,dar problema este si la mine,si prietenei mele la fel, si nu stiu ce sa facem, ea s-a dus la doctor si a aflat:ca trebuie sa folo un tampon pentru ca acesta va curge toata viata nu este ceva grav in perioada ciclului o sa vezi ca o sa iti curga mai putin... nu este bine sa aiba un miros puternic...sadfundita plizzz!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Secretia vaginala normala, ea apare cu 1-2 ani inaintea primei menstruatii.

| Cătălina a răspuns:

Este secretia vaginala care este prezenta la orice fata/femeie. Este un semn ca organismul tau se afla la pubertate si functioneaza normal.

| miky06 a răspuns:

Poate esti racita si asta ar putea fi una din probleme iar problema se rezolva mergand la doctor ginecologic o sa-ti dea pastile si o sa fi bine, in caz ca nu ai avut relati sexuale neprotejate s-ar putea sa fi gravida daca a trecut 10 zile de la data cand trebuia sa-ti vina menstruatia si nu ti-a venit ai putea sa-ti faci un test de sarcina oricum in orce caz du-te la doctor nu lasa sa treaca timpul

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Este secretie vaginala.nu te speria e normal sa vina inainte de ciclu:*

| gabytza387 a răspuns:

Poate esti un pic racita dar nu te speriawinking o sa ti vina si menstruatia big grin

| trifescugabriela a răspuns:

Secretia asta vaginala poate fi un semn pentru tine ca o sa iti vina sau ca ai fi racita! Oricum mergi la un doctor si vei vedea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal, nu te speria e doar secretie vaginala