| FreeStylexD a întrebat:

Am o problemă. Miercuri m-a chemat prietenul meu la el, şi tot începe să facă deja glume perverse. Nu mă deranjează glumele că şi eu mai fac câteodată, dar sunt doar glume. Şi acum am început să mă gândesc dacă nu cumva vrea să facă sex cu mine. El are 17 ani iar eu am 15, şi sunt virgină, şi nu vreau să îmi pierd virginitatea, nu sunt pregătită. Ştiu că mă iubeşte pentru ceea ce sunt şi că nu e cu mine pentru sex, dar nuştiu cum sa-i spun că nu sunt pregătită. Eu personal bănuiesc că mă va înţelege, pentru că el e genul de timp înţelegător şi ascultător. Dar totuşi, nu vreau sa-l supăr. Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Gen_Larisa_1999 a răspuns:

Sfatul meu este sa ii spui adevarul! Doar asa va intelege ceea ce simti! explica-i ca ai doar 15 ani si ca nu esti pregatita si sa te astepte pana cand vei simti tu. Dar daca nu te va intelege si va inista, sfatul meu este sa-l lasi pentru ca da dovada de nesimtire si ca sta cu tine din interes! happy

sper ca te-am ajutat :*!

10 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Te Vrea doar pentru sex si nu l intereseaza altceva decat sa o faca cu o virgina!

| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca un baiat de 17 ani sta cu tine numai pentru ochii tai frumosi, te inseli amarnic. El este obligat sa-ti faca si avansuri sexuale, la inceput prin celebrele glume nevinovate, iar tu accepti sau nu. Nimeni nu te obliga sa devii femeie la 15 ani, totul depinde de tine.

| FreeStylexD explică (pentru neutrino):

Nu, nu am zis că e cu mine numai pentru asta, ştiu, orice alt băiat de 17 ani ar fi făcut la fel cu prietena lui. Eu doar vreau să ştiu cum să îi spun că nu sunt pregătită.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok,ok. eu am 16 ani si am facut sex. Totul a inceput tot prin glume asta a fost acum 5 zile. Nu te doare nimic.Dar ce sa spun eu zic ca trebuie sa treci prin aceasta etapa a vietii e chiar relaxant. Te pup! Daca vrei da add pe yahoo la paraschivandradastefania@yahoo.com acolo iti pot da mai multe detalii :*

| sokey a răspuns:

El vrea ceva si tu ar trebui sa ii dai. Virginitatea las-o ca sunt si fete mai tienre care si-au pierdut-o dar poti deveni si o femeie de gen care daca ar atinge-o un barbat i s-ar face rau. Si nu cred ca ai vrea acum sa mori virgina. Lasa asa cum e. Suntem in zilele astea. Oamenii strica tot. De 3 ani incerc sa opresc totul dar acum la 15 ani realizez ca e imposibil. Lasa viata sa curga cum trebuie nu sa impiedici dragostea mai ales.ATENTIE! Daca face glume perverse cred ca e posibil ca vrea doar sa faca sex atat. Eu asta cred. El face glume de astea doar ca se gandeste la ce ai tu nu la dragoste. Cred ca de cand face glume de astea nu prea iti spune des "TE IUBESC" sau o face n uam de unde sa stiu dar te rog ai grija de tine. Si nu ai de unde sa stii cum e el. Chiar daca il cunosti de mult timp nici nu-ti dai seama cat de repede se schimba omul. Sper ca te-am ajutat scuza-ma de gramatica. One Love.

| FreeStylexD explică (pentru sokey):

laughing Nu, nu vreau să mor virgină, doar că am zis că nu mă simt încă pregătită. Şi ştiu sigur că nu e totul numai de sex, el mă plăcea de un an şi ceva şi numai acum o lună am aflat. Şi acum am ajuns să ne iubim, şi îmi spune des : te iubesc. thinking O să am grijă şi mulţumesc de sfat.

| anonima01 a răspuns (pentru sokey):

Adica tu vrei sa-i spui ca oricum va trebuii sa faca acest pas si nu conteaza cand? Tu vorbesti serios, daca fata nu e pregatita sa o mai astepte tipul daca o iubeste daca nu o iubeste sa-i zica pa si la revedere decta sa faca o mare tampenie.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Vai ce înţelegător. Fac şi eu glume perverse, dar cu o fată de la care vreau numai sex, nu cu una serioasă.

Răspuns utilizator avertizat