Cred ca esti destul de tanara dupa tipul asta de grija. E normal, sunt hormonii. Pe de alta parte, o experienta noua, speciala. Da, este in regula, dar, te rog, esti un om cu ratiune si e mai bine sa astepti baiatul/barbatul potrivit si sa nu o faci cu tot orasul.
Ai grija de tine.
Cat timp e cu un singur barbat, fiind intr-o relatie cu el, nu cred ca-ti sta ceva in cale.
Esti visul tuturor baietilor, eu imi doresc o pereche ca tine?, si chiar mai mult, sa i-o punem mai multi, cu un prieten sau mai multi, deodata, sa ne schimbam intre noi pentru placerea ei...mmm. chiar ma excita doar daca ma gandesc. As putea sa spun mult mai mult despre asta.
Asta e visul meu sa o fac tata ziua.nu e nici o problema, uni au hormoni mai activi
Perfect normal, doar ca cele mai multe fete incearca pe cat posibil sa nege asta si sa se frustreze aiurea incercand sa obtina vanda vaginul lor pe cat mai mult. Isi dau singure cu firma in cap. Tu esti pe de alta parte mult mai directa si sincera.Esti genul meu de femeie. Daca n-as fi acum intr-o relatie ne-am putea rezolva problemele reciproc. Deocamdata sunt multumit de relatia actuala dar pentru orice eventualitate, spune-mi in privat din ce oras esti si daca suntem din acelasi loc, ne putem vedea si rezolva "problema" reciproc.
Libidoul (dorința de sex) e ceva care variază enorm de la o persoană la alta. Nu se prea poate defini exact ce înseamnă „normal" în acest domeniu.
Probleme apar atunci când există o diferență mare între „valorile" acestuia între parteneri. Indiferent dacă sunt sau nu într-o relație.
S-ar putea să nu fie normal.
S-ar putea să ai o problemă care se numește nimfomanie.
Uite câteva detalii :
"Este o parafilie feminină care constă în pulsiuni, fantasme și comportamente marcante și persistente, implicând căutarea permanentă a plăcerii sexuale. Ea se caracterizează prin căutarea imperioasă a unor experiențe erotice care lasă, în general, femeia nesatisfăcută. În măsura în care generează o frustrare cronică, nimfomania poate fi considerată o boală, care se poate trata prin psihoterapie sau psihanaliză.
Deoarece nimfomania se referă la un libido exagerat, la o dorință permanentă de a face sex cu oricine, oricând și oriunde, e de la sine înțeles că femeile care suferă de această afecțiune nu sunt fidele când vine vorba despre relații, pentru că nu se pot abține de la sex, fiind dependente de acesta.
Poate esti nimfomama, sau poate nu ai gasit inca, barbatul care a te satisfaca.
E normal si poti avea mai mulți parteneri, cine spune că trebuie să ai o relatie stabilă sa faci sex?
V3ra întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: