Lasa-l sa mai respire cateva zile (nu il bagi deloc in seama) si apoi treci iar pe el, poate te intreaba de "pauza" in care n-ai mai vorbit cu el. Dar asta ar inseamna ca e interesat de tine.
Ai povestit cam aiurea si nu prea am inteles, in fine, las-o asa.
Pai, intri si il intrebi ce face, dar nu mereu, ca o conversatie normala, daca vezi ca raspunde greu inseamna ca are treaba si daca raspunde scurt inseamna ca-l plictisesti.
A aflat de la un prieten comun si mi-a explicat ca e ceva normal si ca pot sa intru cand doresc pe el ca nu-l deranjez
Deci el stie. Daca nu a spus nimic, decat ca nu il deranjezi cred ca ar fi mai bine sa il lasi. Daca te placea, putea sa iti spuna.
N-am înţeles mare chestie, dar sfatul meu e să-l laşi pe el să salute... dacă nu probabil nu ţine la tine sau chestii... că nu prea am înţeles ce ai zis.
Nu-l mai baga tu in seama, ai facut-o de cateva ori si cred ca ajunge. Daca vede ca devi interesanta de el s-ar putea ca din doua vorbe aruncate la vrajeala sa te indragostesti lulea de el, mai bine stai in banca ta si nu mai cauta tu sa te bagi in seama cu baietii deoarece nu este sfarsitul lumii iar baieti sunt destui, mai ales ca esti la o varsta cand esti confuza, cand incepi sa vezi realitatea cu alti ochi
Mda stai cam prost la capitolul relatari. Draga mea, daca el nu e tocmai disponibil..eu zic sa nu insisti nu de alta dar ai putea deveni enervanta.Asteapta ''semne'' si de la el