| geo_2577 a întrebat:

Buna TPU am o problema nu stiu sa sarut ajutati-ma va rog! Funda.

Răspuns Câştigător
| tototo a răspuns:

Buna.si eu tot aici am invatat sa sarut... uite id. ul meu shocktavy si iti voi spune ce trebuie sa faci... te pup

11 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

E ceva ce iti vine pe moment nu am cum sa iti explic eu miscarile limbii talelaughing e o chestie proprie. uitate la videoclipuri pe youtube si acolo o sa gasesti si cateva sarutari

| Emma a răspuns:

Buna
Am vazut multe intrebari ca aceastahappy
Draga mea, nu exista un curs care sa te invete sa saruti
Asta inveti prin practica, iar dupa parerea mea nu e deloc o mare ingineriewinking
Trebuie sa fie persoana potrivita si totul vine de la sine
Si ca sa spun mai pe direct ce ti se pare asa greu sa te joci cu limbutsa in jurul limbii partenerului
Poti sa l lasi pe el sa te ghidezewinking iar tu misti in functie de elwinking
Xoxo
Si multa bafta la kissss:*laughing
Sa nu ti fie teama o sa te descurcibig grin
:*:*

| Adyr0 a răspuns:

Te invat eu, ma ofer voluntar love struck

| L a răspuns:

Sarutul nu-l poti invata doar din explicatiile unor oameni.
Asta vn de la sine, lasa-te dusa de val.cu timpul vei capata experienta.`

| lavynika a răspuns:

Nu trebuie sa sti.Totul o sa vina de la sine.Bafta:*

| LookBehinD a răspuns:

Sincer, nu prea e mare branza.
Totul vine de la sine.
Prima data incearca sa stai langa ea, in picoare fata in fata nu pe banca sau altundeva.
Prima data spune-i niste vorbe frumoase, o faci sa se simta OK, o iei in brate, o saruti incet si fin langa buze, iar apoi daca ea are tupeu o sa te ia de cap si o sa te sarute, sa mergem pe varianta asta.
Deci daca ea te saruta, si EVITA sa iti bage limba in gura (scuze de expresie) va sarutati normal, doar cu buzele. Daca ea nu iti baga limba in gura nu incerca sa i-o bagi.De obicei daca ezita ea, nu vrea, sau nu e pregatita pentru asta.
Dupa ce ajungeti la contactul "Buze-Buze" ii poti atinge partile unde se excita ea cel mai mult, fundul, sanii, etc. Iar apoi ea va devenii si mai activa, chiar mai activa. poate chiar te va saruta cu limba. Daca face asta... fa-o si tu.Intinde limba cat de mult poti din gura deoarece trebuie sa intre in gura la ea, daca tu o intinzi doar pe jumate de abia iti iese din gura.
Incearca sa faci niste gesturi din gura ca si cum ai face ca un peste pe uscat (sa misti buzele sus si jos).
Bafta si mult succes
(bulinutza please) tongue

| Alexandru_8107 a răspuns:

Chiar ca raman blocat! Ce Dumnezeu? Si a saruta trebuie stiinta sau sa inveti?

| dsada a răspuns:

Pai iti lipesti buzele de ale lui si iti bagi limba in gura lui si tot misti

| cristina_6683 a răspuns:

Stiu ca majoritatea persoanelor iti spun ca totul vine de la sine si chestii din astea

ei bine cam asta e si adevarul dar sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii

1. cand te saruti nu trebuie sa iti fie frica ca nu vei avea cum sa respiri sau din astea. respira pe nas si totul va fi ok

2. cand te saruti cu cineva nu fi incordat

3. miscati buzele constant nu le tine tepene

4. poti incerca si french, dar mai bine lasa pentru mai tarziu

5. incearca sa ii prinzi buza inferioare sau superioare intre dinti. sincer e o senzatie foarte placuta ( dar nu il strage ca sa ii dea sangele, doar putin si dupa dai drumul )

pe moment cam astea sunt ideeile mele... daca vrei sa te mai ajut cumva da-mi add la thea_2o1o ...promit ca te voi ajuta

pa
kiss

si apropo. bafta

| Lavinia_6306 a răspuns:

Buna! Pai sti sarutul vine de la sine. adica nu se invata.thinking

| clofu a răspuns:

Cumpara-ti niste biscuiti ca cei din reclamahee hee

Întrebări similare