Ai fi mai fericita si cu constiinta curata daca nu ai mai face sex fara casatorie.
Este evident ca nu ai gasit inca un barbat care sa-si dea interesul sa te satisfaca sau nu are anatomic, cu ce sa te satisfaca.
Nu se puen problema de frigiditatea la tine, odata ce mentioenzi ca atunci cand te masturbezi, simti placere.
Din pacate, de satisfactia vaginala a femeii si obtinerea unui orgasm, este responsabil barbatul. Ori unul care nu-ti face un preludiu f bun, ca sa fii foarte excitat si umezita INAINTE sa ajungeti la sexul vaginal, nu are cum sa-ti produca placere.
Apoi, pentru un orgasm vaginal un barbat are nevoie sa cunoasca cateva tehnici de satisfactie, sa poate tine o partida de sex mai mult de 15-20 de minute si sa aiba macar un penis de masura medie, ca sa te poate atinge peretii vaginlui si sa-i excite pana duce femeia la orgasm.
Am 550 de răspunsuri postate pe site-ul asta și singurele 2 evaluări de nefolositor și eronat sunt de la tine. O fi vreo coincidenta...
De acum vei fi și pe lista ei de ignore, nu cumva să ai îndrăzneala să-i demonstrezi că ea are enorm de multe răspunsuri tip "nuca-n perete".
Felicitari pentru cele 550 de raspunsuri! Eu am peste 70.000 si pot discrene raspunsurile bune si corecte de cele mai putin bune si nefolositoare, datorita cunostintelor asimilate si a experientei de viata.
Stii, poti sa-mi dai ignor si scapi de voturile mele, daca asta te deranjeaza, desii credeam ca esti om matur, capabil sa accepti si un vot negativ, fara sa plangi din atata lucru.
Daca ai fi citit mai cu atenție intrebarea ai fi observat probabil că are probleme în a simți orice fel de plăcere în timpul actului. Să nu ajungi la orgasm e una, se întâmplă frecvent foarte multor femei, să nu simți NICIODATĂ IN 3 ANI PLACERE in timpul actului sexual, e cu totul altceva, și poate fi o problema tocmai din cauza că de una singura lucrurile stau altfel.
PS: dacă am zis că poate fi ceva ce tine de un psiholog nu înseamnă absolut deloc că am crezut vreodată că ar fi frigidă, ci că asociază sexul cu ceva neplăcut din motive pe care nu ai putea tu (sau eu) să le cunoști in ciuda celor 70.000 de răspunsuri ale tale.
PPS: faptul că apelezi la atacuri la persoana (in mod frecvent)
" m-au contarzis si te-au facut frigida sunt doar cativa barbati, probabil la fel de incompetenti ca cei pe care i-ai avut pana acum in pat si care nu stiu cum sa satisfaca in realitate o femeie" in loc să îți expui obiectiv punctul de vedere și să vii cu argumente, denotă multe, dar înțelepciune și experiență, nu.
Nu-i nimic de psiholog aici, doar incompetenta barbatilor care ori au o puta prea mica, incapabila anatomic sa satisfaca vaginal o femeie, ori se scapa pe ei in cateva minute, ori sunt incapabili sa inteleaga cum se poate satsiface o femeie samd.
Condescendenta ta nu își are locul aici, "Doamna". Ridica-ti jaluzele de pe ochi și privește mai in adâncime. E imposibil ca in 3 ani sa nu fi fost în niciun moment suficient de excitata încât să nu simtă niciodată măcar un mic nivel de plăcere, indiferent cat de anatomic capabil ar fi partenerul ei. Sau la tine penetrarea și lungimea organului că văd că de asta îți place să aduci mereu vorba, e singura sursa de plăcere?
Nu mă mai lansez intr-o noua polemica, e clar că ai impresia că vârsta te face superioara tuturor dar poate (mai) ai totuși capacitatea sa recunoști că doar vârsta in sine, sau experiența ta personala pe care o etalezi cu atâta grație de fiecare dată când ai ocazia, nu e nicidecum o garanție că tot ce spui e corect. Să desconsideri o părere doar pentru cel care a emis-o e mai tânăr și apoi să dai dovada de atâta condescendenta, ignorând argumentele, spune multe.
Până la urmă care e sfatul tau? Să-și găsească pe unul cu una mai mare?
Și apropo, cum îți sună ție fraza asta?
"De multe ori refuz sa fac sex cu el din frica asta ca iar nu o sa simt nimic"
Mie îmi sună a anxietate și din cate se știe asta nu tine de "competente anatomice".
Hai, sănătate.
Explicatia vine de la sexologi, dupa studiile facute pe mii de femei si barbati, care au fost anatomic incapabili sa aiba sex si sa satisfaca vaginal o femeie., dat fiind masura unui penis foarte mic sau oarte subtire. S-a luat in considerare si cei care nu pot tine o partida sexuala peste 15-20 de minute cat ar fi necsar unei femei sa ajunga la orgasm, sau de cei care nu au stiut si nici nu au fost vreodata interesati daca femeia simte ceva, crezand ca orgasmul si ejacularea lor, produce instantaneu acest lucru si la femei.
Te inteleg ca esti barbat si nu vrei sa te faci de rusine tagma barbateasca, dar asta spun sexologii, nu eu: de orgasmul vaginal al femeii, barbatul este singurul responsabil (exceptie fac doar femeile care au o problema fizica, ceea ce aici nu-i cazul, odata ce femeia a confrmat ca nu are aceasta problema).
Vad că te axezi 100% pe orgasm, Ideea e că aici nu era vorba de orgasm, ci de plăcere în general. Se poate una fără alta din cate știu.
"The key thing for women to achieve any cand of sexual pleasure is that women need to feel like they're safe," says Dr. Tammy Nelson, author of Getting the Sex You Want, who has another mechanical analogy for women's sexual pleasure. "Women are like anti-virus protection systems; they'll shut down if they feel like something is threatening the system." Sexual response is regulated by a host of neurotransmitters, including cyclic guanosine monophosphate (cGMP), which is the same substance that helps make boners happen. cGMP functions similarly in the clitoris, causing it to swell with blood and pop out of its little house. The body simply will not enjoy itself it is not getting the right instructions from the brain and endocrine system.
"Anxiety is a leading killer of women's sex drive," says Morse. "When we're stressed, anxious, and our attention spans have been diluted to that of a gnat, the last thing on the mind is sex." Nelson also emphasizes the importance of a stress-free masturbatory experience. "Are they rushing? Are they worried someone's going to walk in? Are they feeling shame?"
Women who have had trouble achieving orgasm in the past might also feel some performance anxiety or put an anxiety-inducing amount of pressure on themselves to achieve an orgasm.
Nu zic că sigur e vina ei, de altfel primul răspuns pe care l-am dat a fost că e posibil sa fie o incompatibilitate între ea și partenerul ei, dar când vorbim de doi parteneri și 3 ani, să simți zero plăcere eu zic că e un semn că trebuie să cauți cauze si la nivel mental din moment ce la nivel fiziologic este capabilă de plăcere.
Nu ai inteles nimic din ce a explicat fata!
"iar eu tot nu simt placere in timpul actului sexual. Am avut 2 parteneri pana acum. Simt doar durere la inceput, iar dupa NIMIC."
Unde se pomenește de orgasm? Ce nu am înțeles?
Se subintelege ca-i vorba de orgasm, odata ce spune clar ca nu simte nimic, decat durere.
Durerea apare din cauza ca sexul este facut pe uscat, practic nesimtitul ala nici macar nu -i face un preludiu, ca sa o excite si sa se umezeasca.
Se vede ca nu prea ai experienta sexuala cu femeile, daca nici macar atat lucru nu cunosti!
Așa e. Nimic=plăcere=orgasm.
E clar. Nu știu cum de mi-a scăpat.
Scuzele mele. Dar grație experienței tale acum am văzut lumina.
Praise God.
Crede-ma, pentru atat lucru ai nevoie de un barbat adevarat, care nu se scapa pe el dupa 2 minute si-i capabil sa-ti faca un preludiu foarte bun, inainte sa sara pe tine si apoi sa stie ce face cu pensiul ala pana iti produce un orgasm.
Nu ai nevoie de psihologi, fiindca nu ai nici o problema tu, aici fiind vorba de incompetenta barabtului cu care ai sex si crede-ma ca 50-60% sunt tot asa ca si astia 2, pe care i-ai avut si nu au fost capabili sa-ti produca nimic.
Dupa cum vezi cei care m-au contarzis si te-au facut frigida sunt doar cativa barbati, probabil la fel de incompetenti ca cei pe care i-ai avut pana acum in pat si care nu stiu cum sa satisfaca in realitate o femeie, ori nu le pasa de acest lucru ori pur si simplu nu au decat un cuc mic in pantaloni si anatomic sunt incapabilis a produca acel orgasm.
Daca erai frigida, crede-ma ca nu simteai nimic nici cand te masturbai tu, dar faptul ca tu iti poti provoca placere, denota ca nu esti frigida, dar ai dat numai peste barbati nestiutori, nepasatori sau ne-dotati.
Ca să încercăm să elucidăm puțin misterul, ar fi util să știm:
- ai învățat să te masturbezi înainte, sau după începerea vieții sexuale?
- în opinia ta, ce diferă / lipsește atunci când faci sex cu un partener față de autosatisfacere?
- actualul are grijă de tine, sau face sex doar pentru plăcerea proprie?
- fostul a contribuit cumva la aversiunea ta față de actul sexual? (Brutalitate, nepăsare față de ce simți tu, organe sexuale disproporționat de diferite, orice)?
Gluma zilei, de la ca(m)pionul zilei: "desii (sic!) credeam ca esti om matur, capabil sa accepti si un vot negativ, fara sa plangi din atata lucru."
Ciudat... Oare ea de ce nu procedează la fel, și are o listă de ignore interminabilă? Să deducem de aici că nu e chiar așa matură cum se arată? Că doar așa susține mai sus.
===
On topic: încă aștept răspuns la clarificările solicitate ca să putem încerca să oferim un răspuns cu adevărat util și la obiect.
Ai putea sa fii frigida. Daca asta ai avea, atunci prea multe nu ai ce face.Naspa dar sunt si femei frigide, mai putine, majoritatea asa se nasc, nu-i vina nimanui, poate a parintilor ca au transmis mai departe un defect.
Poate nu ești compatibila din punct de vedere sexual cu partenerul tau. Daca nu asta e problema atunci e o chestiune de stres sau anxietate. Mie îmi sună a problema de competenta unui psiholog.