| stupid001movie a întrebat:

Buna TPU.am o problema.prietenul meu vrea sa-mi faca sex oral! si nu stiu ce sa fac:-s ajutati-ma

11 răspunsuri:
| smile4u a răspuns:

Tu nu trebuie sa faci prea multe...el face

| SmoKKe19 a răspuns:

Esti cam fraiera daca nu il lasi 99.9% iti va placea laughing), mai ales daca si stie sa faca laughing

| koopman a răspuns:

Incearca,poate iti place(cred ca sigur o sa iti placa), daca nu iti place ii spui sa se opreasca.

| RoswithaAdd a răspuns:

E ok... nu spun din experienta proprie, dar din cate mi-au povestit persoanele apropiate mie, e super fain happy E ca si cum toate trairile, emotiile se aduna intr-un punct. toate frustrarile se pierd iar tu esti foarte relaxata big grin

| Grasudincripta a răspuns:

Incercarea moarte n-aretongue vezi daca iti place daca nu ...nu.

| Archdaemon a răspuns:

Trebuie sa ii platesti cu aceeasi moneda happy

| Irina01 a răspuns:

Daca ai mindrie proprie si ceva demnitate nici macar nu ar trebui sa intrebi! Nu am facut si niciodata nu o sa fac acest lucru. Oricum mult succes si daca o sa faci acest lucru, nu cred ca pentru tine va fi ceva maret maret!

| Cash_Dirtee_1990 a răspuns:

Pt asta nu iti trebuie o pregatire. E simplu, te cracanezi, si o sa fie bine.

| eddy_5499 a răspuns:

Pai trebuie sa iti explic mai detaliat ia-mi idu edy_eduard74

| Simona13947 a răspuns:

Buna! Eu iti sugerez sa faci ceea ce simti cu adevarat. Nu te lasa presata de dorintele lui. Daca nu crezi ca esti pregatita pentru asta, nu grabi lucrurile.

| Dinamovistu1 a răspuns:

Sa Te Violeze Poate Sa-mi faca sex Adica Ce vrei Sa Spui happy Daca Vrea Sex Are Bani Gasestei o fata Buna Niste Bani 2 Milioane sau 3 O Iei Intr un Hotel si I Dai Pana Pica Joslaughing Funda