Oppphh mai fata, sunte-ti o gramada in aceashi oala, eu sper ca si tu sa fi isteata, te place doar pentru a face sex cu tine, dragoste nu, faceai dragoste doar daca avea un alt sentiment in afara de placere, gen: iubire.si presupun k el e un putoi de taran care e atat de prost incat nu poate sa ii ceara "asta" verbal unei alte fetet de varsta lui, stiind ca poate unele de varsta lui sunt luminate la minte si s-ar trezi cu vr palma! Gandeshte-te la ideea ca tu vrei asta doar ca il placi arata bine, aveti gusturi "maretze la ani" dar ai 13 ani, si pana mea e e un balalau care vrea doar sa ti-o traga, si asta cerandu-ti verbal, mai zc daca incerca cv cu tine timp de ceva perioada, si dupa tootul sa vina de la sine, fara sa cerseasca asta verbal! Punctul meu de vedere e ca el e un putoi de taran, si tu ai fi chiar scuza-ma ca te fac proasta, dar te fac doar daca ai face ce ar zice el, nu fi naiva! Incearca sa te gandestri m bine la consecinte! Sunt baiat si hai sa iti zic la ce ne gandim noi: ne gandim decat sa fim satisfacuti si nu ne mai gandim la voi! Mai sunt si genuri de baieti care mai au cuvinte, vrajeala, farmec talent de a agata o fata, facandoo sa zambeasca, apoi sa treaca sa cerseasca sa faca amore cu ea, dar nu verbal, si mai sunt si tarani cum e boufreindul tau care sunt analfabeti si care stie "decat" sa isi bage ce are el mai destept in orice gaurica! Inca odata sfatul meu e sa nu te mai ganesti, si sa il lasi naibii, nu fi naiva si nu fi prostutza! fi mai isteata ca el! succes si fi cu minte si cuminte!
Nu e de tine relatia, ai 13 ani esti un copil, nu ai nevoie de asa ceva, daca iti cere tie sex inseamna ca e idiot si vrajeala lui nu mai functioneaza pe fete de varsta lui, i-ai gandul o sa fi dezamagita si o sa iti distrugi viata, stiu ca te atrage datorita maturitatii lui dar nu e de ajuns, ai grija de tine si stai departe de el.
Ai sa suferi in viitor. Se va dovedi a fi doar un tip. Iar peste vreo 2-3 ani vei da de cineva pe care intr-adevar il vei iubi si iti va parea foarte rau ca nu te-ai pastrat.
Ala retardat ca la 19 ani nu-i in stare sa-si gaseasca pe cineva de varsta lui, umbla cu copile.
Si tu la 13 ani curva in devenire.
NU! Diferență mult prea mare... Tu ești un copil, nu ai ce să îi oferi! Și aici nu mă refer la sex ci la restul, respect, înțelegere și așa mai departe. Iar el este un idiot dacă la 19 ani se dă la fete de 13, nu e sănătos.
Daca iti spune sa iti rupi gatul o faci? Poti ramane cu sechele psihice, ce te grabesti mai ai de copilarit? Ce faci daca ramai gravida? O sa fi-i un copil cu copil, cum ii ridici alocatia fara buletin? In afara faptului ca el face puscarie. Parerea mea ca prietenul asta al tau ori e tampit ori bolnav psihic grav! E u am 36 de ani si as mai vrea sa fiu copil de 13-15 ani; n-am nevoie de funda. Mai duceti-va fratilor si pe la biserica!
Nu e bine saa ai prieteni atat de mari la varsta ta, doar tu vei avea de suferit dupa relatia asta, si gandeste-te cand vor afla parintii tai ce vor spune, mai bine iti cauti un baiat de varsta ta, sau cu 1-2 ani mai mare.
Si chiar daca sunt baiat, si nu imi prea place sa zic asta, nu-ti incepe viata sexuala inca pentru ca tu vei avea de suferit toata viata dupa aceea.
Cel mai bine e s-o faci pa la 17 ani...dar faci cum vrei
Nu trebuie sa te bazezi pe chestia ca vrea sex. Oricum el va face sex, ca o va face cu tine, ca o va face cu altele, nu poti sa ii controlezi viata, te va insela.Decizia iti apartine, dar eu nu as face pasul, ca mai tarziu sa ma oblige sau sa ma insele.
Mult noroc!
Nu. Ok, vă iubiţi sau alte chestii... dar mai întâi uităte la diferenţa de vârsta. Şi vrea şi sex? Ai 13 ani. Eşti încă un copil. Gandeste-te şi la consecinţe. Cum te-ai putea duce la ˝ mami ˝ şi să te dai drept copilu' cuminte când tu ai făcut deja o treabă... ce doar ˝ adulţi ˝ o fac.
Multe mesaje aici care te indruma spre calea corecta cred ca esti putin,, proasta'' si nu e cam bine ...si sfatul meu e sa stai in banca ta si lasa prostiile ca esti mica si odata inceputa viata sexuala la varsta asta nu-i in regulaatat am avut de zis
Părerea mea e că tu ar trebui să stai potolită. Ai abia 13 ani! Chiar vrei sa-ţi distrugi viitorul?! Gândeşte-te că după ce acest băiat se va culca cu tine, te va lăsa. Iar tu când vei avea un iubit pe la 16-17 ani şi când vei vrea să te culci cu el şi tu nu vei mai fi virgină, cum o să te simţi? O să-i spui băiatului respectiv că ţi-ai pierdut virginitatea la vârsta de 13 ani? Eu zic că ar trebui să te gândeşti serios la treaba asta. Dacă tot vrei un iubit găseşte-ţi unul de vârsta ta, nu unul MAJOR!
Draga mea ai grija cu asemenea baietii care iti spun ca te plac...Mai ramane sa spui ca este si de etnie rroma si este clara treaba.Ai grija
Il inteleg are 19 ani e si normal sa vrea asta intr-o relatie, ideea e ca nu esti pregatita nici fizic nici psihic pentru asa ceva, gandeste-te ca ai o varsta destul de frageda, iar el daca te iubeste precum pretinde te va astepta dar daca continua sa te preseze e clar ca vrea altceva de la tine.Gandeste-te bine inainte de a face o greseala pe care o vei regreta ma tarziu.Succes!
O DUMNEZEULE ai 13 ani si vrei safaci sex? o nu e bine frate! Eu te-as ajuta dar esti putin cam mica.Si daca el e pedofil lasa-l fereste-te de el mai sunt baieti si asteapta pana la 18 ani daca vrei sa faci sex.
Si eu zic sa te mai gandesti....Gandeste-te cum ar fi sa ai un iubit pe la 18 ani si sa ii spui ceva gen "stii eu mi-am inceput viata sexuala la 13 ani?" Ce crezi ca ar crede el despre tine? Nu cred ca vrei sa stii... poate ceva gen "Inseamna ca ai schimbat baietii ca pe sosete si eu sunt o alta carpa pentru tine sau ce?"
Baietii au o anumita placere cand fac actul sexual si nu cred ca le convine ideea ca tu ai trecut prin patul altora+ ca esti prea mica pentru chestiile astea, parerea mea.