| Eoana a întrebat:

Am o problema :-s. Sunt cu un baiat de o luna si il iubecs foarte mult si el ma iubeste, dar a intervenit un baiat. care ma place foarte mult si fara sa vreau m`am sarutat cu el :-s si cred ca incep sa simt ceva pentru el dar eu il iubesc enorm pe prietenul meu, nu as vrea sa ii dau sperante acelui baiat. Ce sa fac? :-ss

11 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Eu zic sa ramai la actualul iubit, poate ca cu acel baiat e doar ceva de moment si o sa iti treaca.Mai asteapta si vezi cum evolueaza lucrurile dar ai mare grija ce faci si data viitoare incearca sa rezisti altor tentatii.Nu da o relatie frumoasa pe una nesigura! Multa bafta!

| MishikiCrisy a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la cel cu care te-ai sarutat si sa il uiti. Asa nici ei nu vor avea de suferit (decat daca nu sa atasat fprte tare) dar nici tu.

| Eoana explică (pentru MishikiCrisy):

Mi-a zis deja ca ma iubeste :-s, dar eu nu simt acelasi lucru pentru el. Si nu stiu cum sa ii zic fara sa il ranesc.

| MishikiCrisy a răspuns (pentru Eoana):

Spune-i ca iti pare rau ca ai deja pe cineva pe care il iubesti foarte mult, dar si ca el e o persoana speciala care sigur va gasi o fata foarte frumoasa care sa il iubeasca.

| HelloKitty20 a răspuns:

Imi dau seama ce mult il iubestilaughing). Daca il iubeai nu te lingeai cu altuloh go on.

| neutrino a răspuns:

Mergi cu amandoi pana apare al III-lea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa mea, e foarte improbabil să te săruţi cu cineva,, fără să vrei''. Eventual, dacă totuşi se întâmplă, se numeşte agresiune sexuală.
Dar mă îndoiesc că e cazul tău.

Hotărăşte-te odată, nu mai fi atât de indecisă. Dacă îl iubeşti atât de,, enorm'' pe actualul tău prieten, decizia nu ar trebui să fie foarte grea.

| adriang95 a răspuns:

E cam seaca povestea ta... in primul rand cu dumnezeu poti saruta pe cineva fara sa vrei daca nu fortat/a (wrong thing no 1). Apoi, spune-i in fata aluia ce te doare! Daca e barbat (macar in devenire) nu iti va face nimic. Daca e bou, va incerca sa iti dea o palma (fii sigura ca prietenul tau e langa tine cand vorbesti cu tipul). Daca plange (in public, ma refer)... e bisexual.
Pe scurt, ramai la ce ai pentru ca nu cred ca va fi prea bine sa te trezesti cu un dos de palma de la actualul.

| Ovidiu11 a răspuns:

Cum te-ai sarutat cu el fara sa vrei? nu inteleg thinking

| NotToday a răspuns:

Sa ramai la prietenul tau.

| EUBMV89 a răspuns:

Ai comis o mare greseala si acum va fi cam dificil de reparat. Eu zic sa fii sincera cu amandoi pentru ca mai devreme sau mai tarziu vor afla si va fi mai rau dupa aceea, vei suferi si tu poate mai mult decat ei doi. Daca renunti la cel cu care te-ai sarutat si ramai cu prietenul tau nu te gandesti ca este foarte posibil ca el sa afle si sa te paraseasca si asa ii vei pierde pe amandoi? Eu zic sa fii sincera cu amandoi in special cu cel cu care vrei sa ramai si sa le/ii spui ca iti pare rau si nu se va mai repeta, ca a fost ceva ce nu trebuia sa se intample.