| Remusel a întrebat:

am o problema sa spunem serioasahappy deoarece stau cu o prietena de 3 ani dar ea face scoala in italy si vine tocmai vara acasa, dar s-a decis sa se mute aici! dar aici in Romania este o fata BUNA rau de tot care ma place si nujtiuu cum sa-mi stapanesc... Vreau sa strang in brate pe cineva...ce parere avetii? care sa aleg, nujtiuu! macar o mica ideehappytongue

Răspuns Câştigător
| MissExtasy95 a răspuns:

Strange in brate o amica/verisoara/sora etc. dar daca tu crezi ca ea nu te iubeste sincer ii poti fi infidel cateodata. Acum las la aprecierea ta, dar nu iti bate joc de ea daca stii ca tine la tine...mai bine ii spui ca nu mai simti nimic pentru ea sau ca iti place de altcineva decat sa o lasi sa isi faca sperante in privinta ta :*

| Remusel explică (pentru MissExtasy95):

Multumesc!love struck pentru sfaturi!

| MissExtasy95 a răspuns (pentru Remusel):

Nu ai pentru ce :*

5 răspunsuri:
| sebastyancuidiny a răspuns:

Nici tu nu esti roman dupa cum scrii. nu e Italia e "Italy" si nici "nu stiu", nu mai e "nu stiu", acum e "nujtiuu". Whatever, **** tot ce prinzi fara sa se afle, be smart.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista atatia copaci si atatia stalpi de ilumnat de nici n-ai tu idee, dar sa ramai doar la stadiul de strans in brate sa nu treci si la love ca n-am vazut pina acum Woddy woodpeacker de beton sau sa te apuci la declaratii de dragoste ca ne faci de coco, mai baiatule, tu crezi ca prietena ta e usa de biserica? poti sa faci sex cu alta fata dar sa nu pui sentimente, ai bagat la cap?