anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema.
Saptamana trecuta am facut sex in a treia zi de menstruatie ..Mentionez ca am facut cu prezervativ si ne-am protejat. Stiu ca sunt sanse foarte mici sa ramai insarcinata cand esti pe menstruatie dar vreau sa fiu sigura. Si tin sa mentionez ca m-a durut putin burta in ultimele 2 zile dar nu consecutiv si ma gandesc ca nu de la menstruatie cred ca de la mancare. Va rog sa ma ajutati. Am ramas insarcinata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In situatia descrisa de tine probabilitatea de sarcina se poate exclude in proportie de peste 99%. Starea de disconfort precum si durerile resimtite in stomac pot avea doar cauze medicale, sau sa reprezinte o indigestie trecatoare. Simptomele de sarcina nu pot sa apara niciodata in cele 2 saptamani de dinainte de data la care ar urma sa se produca menstruatia, deci in aceasta perioada aparitia oricarui simptom de acest tip este cu totul IMPOSIBILA. Simptomele provocate de sarcina pot sa apara cel mai devreme in momentul in care sarcina are varsta de cel putin 6-7 saptamani. In concluzie este exclusa existenta unei sarcini in conditiile descrise. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca ai facut protejat NU ramai bortoasa

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, nu poti fi gravida.