Off... stiu cum e. Daca nu poti sa stai fara el, crede.ma ca e mai bine sa gasesti o metoda sa va impacati. Pentru ca si fara el o sa.ti fie greu. Eu cred ca te iubeste, dar asa mai sunt baietii, deh... Faptu ca s.a enervat poate fi un motiv de gelozie. Asa sunt ei. Au impresia ca noi putem gresi la orice pas, ei nu . Trebuie sa.i spui ce te deranjeaza, sa.i explici si sa clarificati lucrurile. Nimic nu trebuie sa ramana nerezolvat. Daca nu vrei sa faci tu pasul de a va impaca, asteapta daca te mai intreaba el. Daca nu, intra tu in discutie cu el. Bafta!
Hmm, hei Adela.
Da, da cam complicata problema.
Din cate am inteles eu.Intreaba`l daca vreti sa re`luati relatia de la inceput. Daca tot il iubesti asa mult, esti dispusa sa faci orice.
Spune`i ca`l iubesti enorm si nu-l poti lasa. Roaga`te de el sa va impacati si totul v-a fii bine!
Pai te iubeste nu... te va suna in 1 ora 2 cel mult o zi daca nu incerci sa il suni u maine poimaine de pe telu unei prietene sau cineva care are minute si zii ca... uneori esti distanta si retrasa si poate nu esti atenta la el dar nu inseamna ca nul iubeti si daca el te iubeste si u il iubesti dc sa va chinuiti amandoi poate va merge:* daca merge vreau fundasucces:*
Buna Adela1998.Pai sa zica ca il intereseaza doar banii, suna urat, sa-ti zica asa ceva.NU FI NAIVA! NU TE DUCE TU DUPA EL. Daca te iubeste, si te apreciaza, va veni el LA TINE.Nu face greseala ca tu, sa-ti ceri scuze.Pentru ca, el o sa zica : uite ca merge, proasta vine inapoi si gata.
Inainte sa iti dau un raspuns care sa te ajute il vrei primi doar pe acesta: inainte de dragoste, treci si pe la scoala, fatoo ai o gramatica care lasa de dorit.
Poti sa-l suni si sa-ti ceri scuze. Si daca-l placi, ii poti zice la telefon ca-l iubesti.
HappynewCenusa întreabă: