| aNdReI03D a întrebat:

Buna TPU am o problema sentimentala daca pot spune așa nu de mult am cunoscut o fata care mi-a devenit în scurt timp simpatica și aș vrea să aflu daca ii place de mine. Oarecum mi-a dat de înțeles asta dar vreau și părerea voastră ea se uita pe furiș la mine era roșie în obraji pupilele sale erau dilatate și la un moment dat am fost atins de ea practic din greșală sau asta ar vrea sa fie și am simțit ceva unic sa zic așa...
Nu am vorbit foarte mult cu ea deoarece așa sunt eu când îmi place de o fata nu foarte comunicativ și nu o cunosc extrem de bine și am înțeles că este destul de rușinoasă când e vorba de o relație(mi-a spus o amica de-a ei)
Ar trebui sa ii scriu ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| Mocanca_Bianca_1958 a răspuns:

Scrie-i, niciodată nu strica sa încerci, dacă amândoi sunteți timizi cine face primul pas? Eu zic sa îl faci tu, nu ai de pierdut nimic

3 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Scrie-i.Dacă e timidă, o să te apropii de ea până când o să capete încredere în tine și apoi vine totul de la sine.

| Morfino1 a răspuns:

Treaba asta "cred ca îi place de mine " poate fii coincidenta, sa nu înțelegi greșit și după sa te superi. Eu zic sa te bagi in seama cu ea și sa o intrebi dacă te place sau măcar sa îți răspundă.
Baftă

| Numeadevarat a răspuns:

Scriei bos