Da,e o problema.Materia o stapanesti, toate atuurile sunt de partea ta.In scris nu prea cred ca vei avea probleme, trebuie doar sa te concentrezi, putin mai mult.Ramane oralul.Ei,o sa-ti spun ceva nebunesc dar mie mi-a ajutat toata facultatea, la examenele la care mi-era groaza de profesor-si au fost destule. Uite, ma gandeam ca si profesorii astia sunt oameni.Ca mine.Si ce fac oamenii? Mananca, dorm, merg la toaleta.Si cum stateau ei acolo.in fata mea ca niste anchetatori, mi-i imaginam fie abia trezindu-se din somn, fie la toaleta.Imi venea sa rad de ineditul ideii, ma relaxam, trageam aer in piept si incepeam. Uitam de ei.Fixam biroul la care stateau,peretele din spatele lor,nu incercam sa gasesc o conexiune intre mine si ei fiindca stiam ce spun, si eu imi cunosteam subiectul, nu aveam nevoie de incurajarea sau de crisparea din ochii lor. Sper ca ti-am putut fi cat de cat de folos.Bafta maxima si drum bun in viata!
La un examen, 3 studenti asteptau fiecare sa intre. Unul era 'toba' de carte, unul un student cat de cat citit, al 3-lea era bota. Intra primul, sta 10 min, cand iese ceilalti il intreaba cum a fost: "ca o discutie intre 2 profesori", al doilea, dupa examenul de 30 min: "ca o discutie intre student si profesor" si al treilea, dupa 2 ore de cosmar: "ca o discutie intre preoti" - "cum asa" - "profu' intreba, eu imi faceam cruce, ziceam eu ceva, profu' isi facea cruce".
Nu-ti fa griji, daca stii bine engleza atunci vei discuta cu ceilalti ca si cu niste egali.