| ιυвιтα a întrebat:

Am o problema si as aprecia daca mi-ati da niste sfaturi,Dau Funda! Va rog,chiar daca e lunga intrebare,cititi-o di dati-va cu parerea,sfaturi, ceva, fara insulte va rog!
Sa incep cu inceputul:
In urma cu 2 ani am avut o relatie cu un baiat(relatia a durat 1 an), el era cu 2 ani mai mare ca mine,problema este ca acum sunt indragostita de un alt baiat,mult mai mare decat mine care atunci cand eram cu respectivul imi dadea sfaturi,ma intreba daca il iubesc,daca sunt fericita cu el,iar eu nu mi-am dat seama ca voia sa fie cu mine,acum,de la o vreme imi sta gandul doar la el si imi pare atat de rau ca nu am deschis ochii mi devreme,este un om exceptional si intotdeauna a fost "psihologul meu",ii spuneam orice, nu m-a dezamagit niciodata!
Problema este ca,eu i-am raspuns odata ca eu chiar il iubesc pe respectivul,de atunci el s-a indepartat de mine,si timp de cateva luni.
Cum as putea sa-i reaprind interesul fata de mine? Credeti ca s-a simtit ranit? Eu il iubesc,il cunosc de foarte multi ani,am convietuit impreuna,dar nu s-a intamplat nimic mai mult de cateva saruturi patimase,impretisari romantice si cuvinte indirecte.
Cum sa-l recuceresc? Pentru mine este perfect,nu neaparat fizic,este foarte inteligent, am ce discuta su el, nu te plictisesti niciodata!
Fundddddaaaaaaaa!

9 răspunsuri:
| mFlorian a răspuns:

In primul rand.Atunci cand pui o intrebare nu mai spune la sfarsit "funda" caci vei primii foarte multe raspunsuri nesincere.

Da, probabil l-ai ranit avand in vedere ca tu te-ai mai sarutat cu el, poate i-ai dat impresia ca te vei despartii de cel cu 2ani mai mare ca tine si atunci iti vei intoarce privirea spre el.El facea pe psihologul cu tine pentru a afla in ce stadiu se afla relatia voastra, iar cand i-ai spus ca-l iubesti automat si-a pierdut interesul fata de tine.Te iubesc sunt niste cuvinte foarte mari si nu trebuiesc spuse-n vant.Vazandu-te o fata serioasa poate a crezut ca, poate a fost chiar adevarat ca-l iubeai pe acela.Tu acum insa trebuie sa-ti dai seama daca pe el il iubesti ca pe un prieten sau ca o persoana alaturi de care vrei sa fii si sa-i spui lui asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste-i pe mess sau prin msj.
La inceput intraba-l ce mai face, cum o mai duce, apoi daca are prietena, daca o iubeste in caz ca are, si in caz ca nu intreaba-l daca nu ii este dor de tine, daca mai simte ceva pentru tine.
Fii mai directa si sincera, explica-i ca tu iti foarte mult la el si ai vrea sa fiti ca altadata, sa vorbiti ba poate sa aveti o relatie mai apropiata.
dupa parerea mea asa ar fi cel mai bine, sa fii sincera si directa.
O sa inteleaga cu siguranta.
Mult succes.

| Mozurov a răspuns:

Iesi mai des cu el.Dar precizeaza-i in cazul in care nu stia ca tu esti singura acum si ca ti-ar placea foarte mult compania lui.Nu o sa te refuze.Cu cat vei petrece mai mult timp cu el, cu atat mai repede o sa ii starnesti interesul.Intrebare:tu i-ai spus lui ca iti place de el sau ca iti place de celalalt tip?

| ιυвιтα explică (pentru Mozurov):

I-am zis ca-l iubesc pe celalalt, dar asta a fost acum 2 ani, si chiar il iubeam pe respectivul de aceea eram oarba si nu am vazut cat ma iubea

| Mozurov a răspuns (pentru ιυвιтα):

Atunci cand i-ai spus asta iti garantez eu ca l-a durut.Si inca foarte tare.

| Katherineeeeeeee a răspuns:

L-ai cam ranit spunandu-i ca il iubesti pe fostul tau prieten, si cred ca orice s-ar fi simtit la fel daca ar auzi de la persoana pe care o iubeste ca ii place de altcineva eu zis ca cel mai bine este sa ii spui si lui exact cum ne-ai spus noua acum.
stiu ca pare "ciudat" sau "imposibil" dar crede-ma am trecut si eu prin multe si chiar stiu ce spun.
ai incredere in tine, fate frumoasa, suna-l si spune-i tot ce simti.

Bafta >:d<

| IMS a răspuns:

Nu avem de ce sa te judecam.Gandeste`te tu ai facut ce credeai ca este mai bine in acel moment. Daca renuntai la iubitul tau pentru acest "amic" si atunci ti-ar fi parut rau pentru ca ti-ai dat seama ca il iubesti dupa ce l-ai pierdut(asta se intampla mereu). Oricum nimic nu este imposibil si totul are un nou inceput.Imprieteneste-te din nou cu el si "intra" in viata lui, dar nu "da buzna" adica asteapta un timp pana sa ii spui ce simti.Cine stie daca va reapropiati iti va zice chiar el. Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti spun.Succes,pupici!:*

| NebunaaaaaaBlonda a răspuns:

Incearca sa vorbiti din nou. Putin cate putin, veti ajunge sa fiti ca altadata. Trebuie sa ai rabdare :*. Spune-i ca ai fost singura tot acest timp...ca iti doresti un baiat exact la fel ca el....cu toate calitatile pe care le-ai enumerat mai sus. Sigur inca mai simte ceva pentru tine. Incearca >big grin

| Şi_Atât_Andu_1994 a răspuns:

Nu face niciodata prostia de ai da o veste bomba unui baiat in fata, mai ales daca e legata de a-ti spune sentimentele fata de el. Pentru ca l-ai lua prin surprindere si nu ar sti ce sa iti spuna. Spune-i pe net ca tii la el si ca vrei sa va intalniti sa vorbiti, ca sa ii lasi timp de gandire, sa stie si el cum sa actioneze, spune-i in fata si l-ai dat peste cap, nici nu sti ce sa mai faca, sa spuna.