El se joaca cu tine, se distreaza pe baza ta pana va obtine tot ceea ce il intereseaza. Si dupa aceea isi va vedea de treburile lui.
Probabil ca acum isi face mendrele cu alta. Cred si eu ca nu-ti raspunde, daca e "ocupat". Vezi-ti de viata ta si nu-l mai cauta.
Iarta-l. Daca ai fost proasta de 3 ori a patra oara nu prea face diferenta, nu?
Acum pe bune. Daca lui nu-i pasa de ce naiba iti bati capul? Nu trebuia sa-i trimiti mesaje in draci. Unul e suficient, daca nu isi da silinta sa-ti raspunda inseamna ca e preocupat cu altceva. Si emoticoanele alea nu cred ca inseamna mai nimic. Sunt doar niste fatuci care mai animeaza conversatia, totusi. Daca si-ar fi tras-o cu alta ti-ai fi taiat venele sua ce?
Da-i pace si nu-l mai cauta.
Nici sa nu te gandesti. Tipul este insatbil si chiar nu merita. Un al doilea lucru ar fi sa nu mai insisti (chiar o sa il sufoci)! Si ca sa fim sinceri nu este nici o perioada foarte mare de relatie, asa ca. baieti mai sunt! Viata este frumoasa!
Sincer.e un baiat care isi schimba sentimentele si gandurile de la o ora si de la o zi la alta...cand se gandeste la tine ..atunci iti spune ca te iubeste..cand are in gand alta fata..atunci nu te baga asa tare in seama..si nu ii mai pasa de tine..si se tot intorc aceste sentimente..eu zic ca nu merita sa il ierti..sau daca il ierti. tine-l mai din scurt
lucyaneya întreabă: