Dupa cate spui tu el pare sa nu fie prea interesat fata de tine..sau probabil si din cauza problemelor lui se comporta asa..nu prea cred ca vei putea sa ai un viitor cu el. Dar tu stii mai bine.
Nu prea pare interesat de tine, nu stiu ce sa zic. Poti incerca sa vorbesti cu el, ce o fi, o fi! Daca nu se intampla nimic inseamna ca nu merita, deci...renunta! Bafta!
Tie chiar iti place omul ala care umbla si cu altele? Si inca te pune pe tine sa-i cauti...Tu cum accepti asa ceva nu stiu, ma depaseste situatia asta.Eu cred ca ti se pare ca il iubesti,nu cred ca il iubesti,inteleg ca il placi, dar vezi si tu ce urat se poarta cu tine in unele momente.Ia gandeste-te un pic : chiar ai nevoie de el in viitorul tau? Chiar il vezi pe el langa tine peste cativa ani? Tu nu vezi ca nu merge relatia asta? Inca nu esti convinsa ca nu e el ceea ce vrei tu cu adevarat? Nu ai vrea si tu pe cineva care sa se poarte frumos cu tine si care sa nu te insele pe fata? Sau tie iti place sa-l imparti cu una si cu alta? Si sa-ti mai spun ceva: din moment ce l-ai blocat prima oara, daca il deblochezi, vei ajunge sa-l blochezi inapoi, pentru ca asa se intampla de obicei cu block-urile astea...
Fără droguri poate ar fi fost un băiat ok, pacat de el, daca zici ca iti si place!
Problema e luând droguri omul este in lumea lui, nu mai gândește clar cum o faci tu, eu cred ca ar fi mai bine sa renunți inainte sa te atragă si pe tine in vreo dramă.
În general cei care apuca pe drumul asta se cam autodistrug si afectează si pe cei ce le sunt aproape si le pasa.
KatiMe27 întreabă: