| ionut20133 a întrebat:

Bună TPU, am o problema și aș dori niște sfaturi concrete de preferabil de la persoanele care au mai trecut prin ce trec eu acum. De ceva timp am inceput sa plac pe cineva, este singura fata, sta in chirie, lucrează, își vede de viață. Ideea este că eu am o viitoare sotie sa zic așa, un copil de 1 an și un pic, noi nu prea ne mai intelegem că și înainte mereu când ne certăm mă înjură destul de nasol. In trecut m-a mințit cu chestii. Când ne certăm pleca de acasă cu copilul și ea zicea că doarme la o colega da o dormit la unul de 2 ori. M-a mințit, am trecut cu vederea, ne-am împăcat înapoi și tot așa. Chestia e că la fiecare cearta sau orice fac mă înjură cu cuvinte gen du-te dracului și din astea ceea ce mie nu-mi place că nu sunt genul cu cearta, scandal și nu mai știu ce să fac pentru că simt oar cum că m-am atașat de fata cealalta cu care vorbesc. Mă place foarte mult, o plac dar parca mă oprește ideea că am copil, dar nu prea mă mai simt fericit langa actuala mea. Cea mai gravă chestie e că dacă i-aș spune că nu mai merge intre noi decât de dragul copilului atunci ea ar vrea sa plece cu copil și nu are unde efectiv... Și nu pot trai cu ideea că ar sta pe străzi cu propriul meu copil. Am tot incercat sa discut cu ea, hai sa facem așa așa, dar uneori simt că sunt în zadar vorbele, ce să fac? Chiar nu știu cu cine să mă consolez..pentru că nu sunt o persoana rea dar nici nu vreau sa simt ca sunt bătaie de joc

9 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Divort, iei copilul pe care o sa il si castigi pentru ca ea nu are unde sa il creasca si incepi o relație cu tipa asta. Ce e asa greu?

| romeo78 a răspuns:

Ai o vină foarte mare! Ai pus o sarcină, înainte de a fi căsătoriți! Iar, acum, căutați consolare în altă parte. Măcar, i-ați spus celeilalte fete de copil, de partenera actuală gravidă?
Căutați un cabinet de planing familial, unde să mergeți cu actuala parteneră și cereți ajutorul! Nu e uman, să lăsați un copil de izbeliște, doar că nu mai vreți să fiți împreună!
Iar, cu cealaltă, rupeți orice legătură, căci și ea vă va părăsi când va afla că aveți viață dublă.
Nimeni nu are cu ce să vă ajute!

| ionut20133 explică (pentru romeo78):

Se pare că nu ați înțeles cea lalta persoana știe ideea este că noi nu ne mai intalegem la fiecare lucru pe care-l fac mă înjură

Eu cred că nu ați citit concret ce am scris

Se pare că nu ați înțeles nimic din ce am spus mai sus

| Cosmin86 a răspuns (pentru ionut20133):

Ati incercat sa mergeti la un psiholog bun, sa va ofere terapie de cuplu? Vezi ca doar 10% din psihologi chiar sunt foarte buni.

| ionut20133 explică (pentru Cosmin86):

Când i-am spus hai sa mergem a zis da ce sunt nebună?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ionut20133):

Scuza-mi impertinenta, dar cum ai reusit sa ai un copil cu o persoana atat de inchisa la minte?

| romeo78 a răspuns (pentru ionut20133):

Ba am înțeles foarte bine și dar cum a scris și cealaltă persoană, dacă ați văzut că are un comportament ciudat, ce ați căutat să aveți un copil împreună?
Sunteți vinovat de această situație, deci puneți copilul pe numele dumneavoastră, apoi dacă vă despărțiți, mergeți la tribunal și cereți să vi se acorde dreptul de a crește copilul!
Iar, cealaltă, amanta, poate va fi de acord să vă crească copilul din actuala relație!