Divort, iei copilul pe care o sa il si castigi pentru ca ea nu are unde sa il creasca si incepi o relație cu tipa asta. Ce e asa greu?
Ai o vină foarte mare! Ai pus o sarcină, înainte de a fi căsătoriți! Iar, acum, căutați consolare în altă parte. Măcar, i-ați spus celeilalte fete de copil, de partenera actuală gravidă?
Căutați un cabinet de planing familial, unde să mergeți cu actuala parteneră și cereți ajutorul! Nu e uman, să lăsați un copil de izbeliște, doar că nu mai vreți să fiți împreună!
Iar, cu cealaltă, rupeți orice legătură, căci și ea vă va părăsi când va afla că aveți viață dublă.
Nimeni nu are cu ce să vă ajute!
Se pare că nu ați înțeles cea lalta persoana știe ideea este că noi nu ne mai intalegem la fiecare lucru pe care-l fac mă înjură
Eu cred că nu ați citit concret ce am scris
Se pare că nu ați înțeles nimic din ce am spus mai sus
Ati incercat sa mergeti la un psiholog bun, sa va ofere terapie de cuplu? Vezi ca doar 10% din psihologi chiar sunt foarte buni.
Când i-am spus hai sa mergem a zis da ce sunt nebună?
Scuza-mi impertinenta, dar cum ai reusit sa ai un copil cu o persoana atat de inchisa la minte?
Ba am înțeles foarte bine și dar cum a scris și cealaltă persoană, dacă ați văzut că are un comportament ciudat, ce ați căutat să aveți un copil împreună?
Sunteți vinovat de această situație, deci puneți copilul pe numele dumneavoastră, apoi dacă vă despărțiți, mergeți la tribunal și cereți să vi se acorde dreptul de a crește copilul!
Iar, cealaltă, amanta, poate va fi de acord să vă crească copilul din actuala relație!