| Dianaaaaa82 a întrebat:

Bună, TPU!
Am o problema și aș dori un răspuns. Eu și cu iubitul meu suntem împreună de 4 ani, mai mereu când îmi face sex oral, la o zi sau două distanta ii apare cate un herpes pe gură și nu înțeleg de ce se întâmplă lucrul acesta. Menționez că este primul meu iubit din toate punctele de vedere big grin. Îmi poate spune cineva care ar fi cauza?

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Herpesul oral este cauzat de virusul herpes simplex (HSV). Există două tipuri de HSV, tipul 1 și tipul 2. Herpesul oral de obicei este cauzat de tipul 1, în timp ce herpesul genital este cauzat de tipul 2. Cu toate acestea, ambele tipuri pot cauza boală atât orală, cât și genitală. Este posibil ca iubitul tău să fi contractat virusul în trecut și să nu fie conștient de asta, sau să fi contractat virusul de la tine în timpul activităților sexuale. Este important să vă protejați și să utilizați prezervative pentru a reduce riscul de a contracta și transmite herpesul sau alte infecții cu transmitere sexuală. Dacă îngrijorarea ta persistă, te sfătuiesc să discuți cu un medic pentru a obține mai multe informații și pentru a stabili un plan de tratament

3 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Tu ai herpes la vagin e clar

| helpforyou a răspuns:

Este posibil să aibă o infecție latentă cu herpes și să nu prezinte simptome.

| JustStitch a răspuns:

Herpesul la gura se face și de la fructe nespălate