anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPUhappy am o problema si as vrea sa ma ajutati. Deci vorbesc cu un baiat il cunosc de mult timp si vorbeesc cu el.eram la un party ne-am sarutat bla bla.imi este foarte drag.bun si acum suntem impreuna dar sincer nu simt la fel pentru el ca pentru ceilallti baieti cu care am fost. recunosc nu sunt foarte indragostita dar ii super dragut si ma atrage. daca de exemplu nu am mai vorbi as face tot posibilul sa vorbeasca cu mine, sa'mi dea atentie si asa.Sunt indragostita sau ce este cu mine? ar trebui sa ies de mai multe ori cu el sa imi dau seama? am 16 el 18happy fundita mare

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi consider ca ce este in sufletelul tau, tu trebuie sa stii cel mai bine.Mai asteapta ca timpul le va rezolva pe toate.

| neutrino a răspuns:

Probabil ca pana iti gasesti ceva mai bun, e bun si acesta!

| Azµre a răspuns:

Mai ieși cu el și vezi cum stă treaba cu adevărat.

| h3r a răspuns:

Dacă tot te-ai aruncat în lac cu un bolovan agățat de gât, atunci continuă să te întâlnești cu el, doar sărutul a trecut.

| gazza01 a răspuns:

Poi, da, ar trebui sa iesitzi mai des, macar asa o sa-ti dea atentzie. Da nu-l invita tu prea des in oras pentru ca nu e bine thinking Si daca o sa mai fiti impreuna, o sa-ti dai seama dupa minim 2 luni daca il iubesti mai mult ca si cum i'ai iubit pe ceilaltzi! Eu cred ca urmeaza sa te indragostesti!

| TravisForest a răspuns:

Buna. Esti pe cale sa fi indragostita de el. Te atrage tot mai mult pe zi ce trece, sa stii! Ar fi ok sa va intalniti tot timpul, sa vezi ce iese!

O zi buna!