anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si daca vreti m-ati putea ajuta? Imi place un baiat, mult dar el nu ma place deloc! Am fost o saptamana in vacanta la mare si pot spune ca l-am cunoscut destul de bine. Nu e din aceiasi localitate si mi-am spus ca nu o sa-l mai vad niciodata. Dar printr-o minune m-am intanlit cu el la un specatcol. M-a salutat si atatstraight face A trecut mult timp dar eu inca mai simt ceva pentru baiatul acela si pot spune ca-s innebunita dupa el.As vrea sa stiu: e dragoste sau obsesie?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

E doar un efect pasager care il ai in mintea ta, gandeste-te ca te iluzionezi pedegeaba cu el si ca vei da de altul prin zona ta.

5 răspunsuri:
| LifeFail a răspuns:

Am trecut şi eu printr-o situaţie similară chiar în vara asta. Ştiu,e neplăcut,mai ales când ţi se spulberă aproape toate posibilităţile de a-l revedea. Aş vrea să spun că la mine nu a fost obsesie,dar chiar nu ştiu. Cel mai bine ar fi să-l uiţi,oricum nu va duce la nimic bun această relaţie. Chiar tu ai spus-o, el nu te place. În plus, dacă e o distanţă între voi, cum ai putea face ceva în privinţa asta? Mai reflectează puţin asupra lucrurilor.
Baftă!

| AnnaS98 a răspuns:

Cred ca putin din amandoua. cand iubesti pe cineva (innebunita) e normal sa fii asawinkingnu'ti mai face griji

| ღmarynaღ a răspuns:

Dragoste a fost inainte acum e obsesie pentru ca nu poti avea ce-ti doresti. ce poti sa faci e sa vb cu el pe mes mult si o sa-ti dai seama ce caracter are, un om il cunosti intr-o viata nu intr-o varawinking

| 4l3x a răspuns:

Putina dragoste, putina obsesie, parerea meahee hee dar ar trebui sa il lasi, daca nu te place, nu ai ce ii facewinking

| Raamonikaa a răspuns:

Lasa omul in pace. happy