| rikkimady16 a întrebat:

am o problema si nu stiu ce sa fac. va rog sa ma ajutati happy. eu sunt cu prietenul meu de 9 luni, acum doi ani el a mai avut o prietena care se tot tine dupa el si inca ii mai place de el. Azi prietenul meu mi-a dat parola de la Id-ul lui de mess pentru un site unde imi trebuia cont si nu aveam si in seara asta am zis sa intru pe id-ul lui si am intrat. Am inceput sa citesc niste conversatii, normal ca le-am citit pe cele cu fosta prietena. Si am citit strict de cand a inceput sa stea cu mine. Am gasit conversatii de genu: hai la mine sa ne plictisim amandoi(spuse de catre iubitul meu, fetei) sau "ceau, tbx"(tot spuse de iubitul meu) sau "te sun maine sa mergem amandoi sa imi iau niste carti". Acum nu stiu ce sa fac adica pe mine ma deranjeaza ce au vorbit dar nu pot sa ii spun ca i-am citit arhiva de la mess ca se supara el pe mine. Cum ar trebui sa procedez? va rog ajutati-ma, dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

''ceau, tbx''?
Ok, asta m-a socat...
Eu cred ca ar trebui sa ii spui. Daca ti in tine, doar tu vei avea de suferit si el va fi fericit in continuare cu tine, si poate si cu ea.
Da, a fost gresit ce ai facut. Dar gandeste-te putin... ceea ce a facut el e corect? sincer acum.
Nu-i o problema ca vorbesc...dar totusi..asta e flirt!
Nu vreau sa-l acuz de infidelitate pe nedrept, dar mai bine ar fi sa discuti cu el si sa clarificati totul.
Daca va fi nervos, si va da vina pe tine atunci spune-i ca stii ca ai gresit, dar sa se gandeasca si el la ce a facut si la cum te-ai simtit tu. Oricum, acest gest din partea lui va fi ca a animalului care e atacat si ca sa scape, ataca mai tare. Nu-l lasa sa patrunda in mintea ta cu asta, totusi.
Oricum, trebuie sa clarificati ca sa poata fi in continuare o relatie stabila si de incredere. Gandeste-te ca nici tu nu poti trai asa. Daca acum e asa, ce o sa fie in viitor? Merge cum vrea el si unde vrea el si tu n-o sa ai nimic de spus?
Scuze daca sunt prea dura, dar nu vreau sa suferi.

5 răspunsuri:
| adrykiba a răspuns:

Daca is conversatii de la inceputul relatiei voastre nu ar trebui sa fie vreo prioblema, poate ca el atunci nu stia ce va fi intre voi sau poate nu se gandea la ceva serios, dar daca is conversatii foarte recente atunci ar trebui sa il pui la interogatoriu tongue.
Probabil nu se va termina frumos discutia, depinde de tine daca ai vrea sa stai cu cineva care nu este fidel.

| Seby90 a răspuns:

In general, ar trebui sa nu fi atat de paranoica si sa ii verifici conversatiile. El a avut incredere in tine, tu nu trebuie sa faci abuz.

Acum ca ai aflat, confrunta-l, vorbeste cu el despre subiect, vezi daca te minte in fata ii poti spune adevarul, daca incearca doar sa indulceasca adevarul, poti sa il ierti... si sa ii spui ca ti-ai bagat nasul.

Ar mai fi si varianta a treia in care nu spui nimic si lasi lucrurile sa decurga de la sine, dar vei sti mereu ce s-a intamplat si te vei simti marginalizata, eventual fiind tu cea care pleaca.

| Against a răspuns:

Asta e, se supara, se supara, dar cred ca tu ar trebui sa fi isi mai suparata pe ceea ce ii spunea ei, asa ca, ar fi mai bine sa va rezolvati problema asta.

| romeoguerilla a răspuns:

Sincer, din punctul meu de vedere ar trebui sa ii spui adevarul. Fiind sincera cu el ii arati cat de prost este boul. De oameni ca el ar trebui sa te feresti/scapi. Totusi trebuie sa fii foarte atenta daca ceea ce a scris el a fost in gluma (desi nu cred) sau adevarat. Oricum trebuie discutata aceasta probleme cu el neaparat si cat mai repede cu putinta. In final: sper sa iasa bine si daca iese urat sa nu iti para rau; capul sus si mergi mai departe; exista atatia baieti pe lumea asta ca e pacat sa nu iti gasesti perechea la un moment dat. Succes!

| domnita95 a răspuns:

Eu cred-ca tu ai trebuie sa-l intrebi cei cu conversatiile celea. spune-i adevaru-l ca iai citit mesajele tu ai tot dreptul la aceasta tu esti prietena lui..si l asta ar trebui sa inteleaga.