| PufuleteCiocolatiu a întrebat:

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv, eu nu am nici o vina din urmatoarele randuri care vi le voi scrie. Eu in scoala am un baiat de 15-16 ani.Eu avand aproape 13 ani. Mie imi e frica sa mai merg la scoala din cauza lui, se uita dupa mine vine in fiecare pauza la mine pe hol si nu stiu ce sa ii mai zic.E dragut recunosc dar mai mult de o prieteneie nu pot lega cu el, am scoala si problemele mele. El ma cauta in coontinu si ce as putea sa ii fac sau sa ii zic sa ma lase in pace, ia-m intrebat si pe parintii si mi-au zis sa nu il mai salut sau sa il bag in sema, a functionat pentru o vreme dar acum nu intelege deci dn nou va intreb ce as putea face ca sa ma lase in pace ce sa ii spun ca sa ma inteleaga si sa ma lase dracu' in pace?
Funda big grin!

5 răspunsuri:
| CiocolataCalda a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca ai pe cineva.winking Te descurci tu.

| Uofficial a răspuns:

Vino cu taicatu la sclaoa si arata-i pe baiatu ala, sa voarbeasca taicatu cu el sa te lase in pace, ii trage doua picioare si iti zic eu ca nu o sa te mai bage in seama dupaceea. o sa te lase in pacewinking

Funda? happy

| andenda a răspuns:

Spune-i ca nu vrei o relatie, probabil va intelege. eplica-i, daca pur si simplu nu il mai bagi in seama nu o sa inteleaga ce se intampla cu tine. spune-i ca nu esti pregatita pentru o relatie sau nu vrei, sau nu ai timp, sau nu te lasa parintii...succes

| carbit10 a răspuns:

Cheama un baiat mai mare sal ameninte ca daca mai umbla dupa tine ii umfla botu

| andreeavartic a răspuns:

Zii ca nu esti interesata si sa nu te mai bage in seama si daca tot continua vii cu parintii si poate asa se rezolva happy