| Skyline9 a întrebat:

am o problema si nu stiu cum sa scap de ea, Acu ceva luni s-a angajat o fata la mine la servici pe un post de osapatarita, si cand am vazut-o din prima zi m-am indragostit de ea... o trecu ceva timp nu am mai vazuo apoi a revenit.
Trecand zile ea se uita mereu la mine vb cu ea si se uita fix in ochi mei, pe zi ce trecea ma indragosteam mai rau de ea pana cand intr-o zi esim noi la lautari si am luat-o de o parte si i-am zis ceea ce simt pentru ea mi-a zis ca mi se pare mie ca nu stiu eu ce, am intrebat-o daca ii face buna placere de a vb cu mine a zis ca da si cand o luam de mana ma refuza.
Acu de cate ori o vad nu mai am chef de nimic si mi-se face rau cand o vad cu gandul ca nu o pot avea.
A mai incercat si cu alte fete da tot la ea ma gandesc, nu pot sa o uit ma doare inima cand o vad si nu o pot uita.
Cum pot scapa de acest sentiment pentru ca ma doare inima cad o vad, mai rau se mai si uita si la mine mereu pe unde ma duc sau ce fac...
Am incercat sa urasc sa o ignor da de geaba.
Cred ca singura metota este sa i-mi dau demisia ca sa nu o mai vad poate o uit, asa nu mai sufar cred!
Va rog ajutor.

6 răspunsuri:
| supraponderallacap a răspuns:

Uite cine vrea sa se faca sofer de avion laughing In ce s-a angajat fata respectiva bai, in depasirea altei masini sau cum? El se scuza de greselile de ortografie laughing Daca asa le ai si cu vrajeala precum ai postat aceasta intreabare nici lautarii nu au sa te mai bage in seama laughing)
Cum naibi sa-ti dai demisia pentru aia? Fata respectiva ti-a aratat ca este bine educata, ca nu te respinge ca si coleg dar intre voi nu poate fi nimic intim. Barbat esti tu sau ce, nu ai pic de vointa in tine? Cauta nene alta fata si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu zambesc multor baieti stai linistit nu vreau nimic de la ei.

| Weedier a răspuns:

Da,sigur. Distruge-ti cariera pentru o fetiță careia nici nu-i pasa de tine.
Ce ti-e neclar? Fata nu te vrea, treci mai departe.
Doar are balta peste destul.

| Skyline9 explică:

Scz pentru greselile de ortografie.

| Skyline9 explică:

De ce se mai uita la mine si i-mi zambeste?

| SkyPilot a răspuns (pentru Skyline9):

Ai prefera sa se incrunte?