| numeletrandafirului a întrebat:

Buna tpu.am o problema si sper ca ma puteti ajuta.in special baietii fostul meu iubit de care m.am despartit acum o saptamana mi-a zis azi ca nu mai simte nici.un fel de atractie fata de mine si nu stie de ce.se gandeste ca poate este din cauza ca l.am enervat prea mult de multe ori in ultimul timp sau nu stie de ce altceva si ca nu ii mai vine nici macar sa se culce cu mine.treaba este ca el mai era si cu alta cu care e si acum si de care urma sa se desparta.nu.i mai raspundea la tel se intalnea cu ea doar odata pe saptamana si asta pentru ca noi convenisaram sa faca asa si sa stea mai mult cu mine ca sa inceapa sa tina la mine. adevarul este ca de foarte multe ori il enervam si ajungeam sa ne despartim iar dupa ii mai ceream o sansa si faceam iar cam la fel. azi mi a mai zis si ca nu.l mai intereseaza de mine iar dupa ce am ajuns acasa l.am sunat sa i zic ceva iar el m a intrebat de ce am acea vocea iar eu i am zis ca n.am nimic asa vorbesc eu si se cunostea ca il interesa cu adevarat

5 răspunsuri:
| Insurgent a răspuns:

Pentru ca din ce ai spus tu,pentru el nu ai contat niciodata, totul s-a rezumat doar la sex, si pur si simplu s-a plictisit. Pastreaza-ti demnitatea, femeie, nu se sfarseste lumea pentru un jeg!

| Hαppiηеss a răspuns:

Cred ca este cea mai proasta alegere sa accepti ca sa stai cu cineva care e implicat intr-o alta relatie.
Era absolut firesc ca nu te ia in serios ca va sta cu tine doar ca sa se distreze, te-a amagit ca isi va lasa iubita ca sa fie cu tine iar tu l-ai crezut, iar cand s-a plictisit te-a lasat cu buza umflata.
Nu-l intereseaza cu adevarat, e neserios.
Nu mai fi asa naiva, cauta-ti pe cineva care sa fie doar cu tine, tu sa fi pe primul loc.

| numeletrandafirului explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. am uitat sa mentionez ca inainte ca el sa stea cu asta am fost impreuna si era cevaserios si stiau si ai lui mergeam impreuna peste tot si mi a dovedit in multe feluri ca ma iubeste un al doilea lucru mai este ca sora lui care este mai mare ca el si cu care ma am foarte bine incearca sa ma ajute sa ma impac cu el insa ea spune ca el tine la mine numai ca eu il enervez si ca ar trebui sa il tratez mai cu indiferenta si ca este influentat si de cei din jurul lui

| sofisis a răspuns (pentru numeletrandafirului):

Nu e relevant ce a fost.
Relevant este ca acum e si cu acea fata si cu tine.Si cum adica ..sa se vada mai rar cu aia ca sa reinceapa sa tina la tine? Ce mama ei de aberatie mai e si asta?
Relatia asta e consumata de mult dar te incapatanezi sa nu vezi.Cum poti sta cu unul care se duce (cu acordul tau) la o alta iubita? Vrei sa iti faci harem? Macar sa te ia si pe tine sa experimentezi viata de noapte in 3 daca tot are de unde. Pe bune... aberatie mai mare nu am auzit.
Nu te iubeste. Deloc. Si tu staaaai dupa el si te rogi de el.
Asa nici ca-l vei intoarce vreodata la tine. Desi eu in locul tau nici buna ziua nu i-as mai da. Ia ignora-l tu putin. Ia vezi...nu incepe sa se foiasca?
Daca nu incepe sa te caute inseamna ca e clar, trebuie sa il uiti.

| micuţα a răspuns:

Scuza-ma de asa raspuns dar el pur si simplu se foloseste de tie..asaca ar trebui sa-l dai naibii si sa merji mai deperte...happy