| Santaiioanadenisa a întrebat:

Am o problema si sper sa ma ajutati cu o parere. Am fost cu un baiat timp de 2 ani de zile, dar ne-am despartit acum un an jumate. De atunci mi-am facut prieten si sunt cu el de un an. Cu fostul ma inteleg foarte bine si am pastrat legatura tot acest timp, si vrea sa ne impacam, inca mai simtim ceva unu pentru celalalt, a fost marea mea iubire. Cu actualu e mai dificila treaba, el lucreaza in Franta, ne vedem foarte des, imi interzice multe lucruri precum sa nu ies in club, la suc. As vrea sa imi spuneti parerea voastra, cum ar fi mai bine sa fac? Va rog sa ma ajutati!

5 răspunsuri:
| BlueViP a răspuns:

Daca actualul iti interzice o face pentru ca vrea sa fi doar a lui si doar langa el. E gelos pentru ca te iubeste. Din cate am inteles tu nu il iubesti pe actualul ci pe fostul. Asculta-ti inima si impaca-te cu fostul, dar s-ar putea sa te paraseasca iar sau sa nu mearga si actualul sa nu te mai vrea inapoi.

| alinaiuliana89 a răspuns:

Dupa mine si dupa experienta mea mie imi interzicea prietenu meu si sa mananc chipsuri crede-ma si am renuntat si la fumat si la o gramada de chestii, niciodata dar niciodata sa nu renunti la ce iti place pentru nimeni si nimic, si nici sa-ti para rau, vei vedea mai incolo si vei realiza, cu cat iti interzice mai multe cu atat situatia se va inrautatii, pana s-a ajuns si sa fie violent si am pus picioru in prag, nu te lasa dusa de colo colo cum spune el, daca vrei te impaci cu fostul sau nu, sau te desparti de asta, in lumea asta nu ar trebui nimeni sa iti interzica nimic esti libera sa faci ce vrei draga! asculta o persoana care facea numa ce vroiau altii big grin e cel mai bine sper sa iei decizia cea mai potrivita pentru tine, te pup

| twentyfourjuly a răspuns:

Ar trebuin să faci ce simți, dacă actualul e așa de aiurea și pentru celălalt simți ceva mai puternic atunci nu ezita, și desparte-te de el.

| Santaiioanadenisa explică (pentru twentyfourjuly):

Problema e ca tin la amandoi si nu stiu pe care sa il aleg.

| Santaiioanadenisa explică:

Da am inteles ca ma vrea doar pentru el, ca e gelos, insa eu sunt inchisa in mine, nu mai socializez cu nimeni nici macar cu cea mai buna prietena a mea ca mi-a interzis si asta. Tin la el, mi-e drag, dar nu mi-e bine cu el, iar fostul imi spune ca o sa vedem daca vom mai fi impreuna