| AlleAlle1 a întrebat:

Buna TPU am o problema si va rog fara jigniri. Eu de mult incerc sa despart un baiat si o fata mie imi place foarte tare de baiatul ala si el e cu o proasta si o nesimtita i-am despartit de cateva ori dar dupa o luna iarasi s-au impacat eu stiu ca baiatul acela ma place dar ii este frica de nesimtita aia de jessy ce sa fac Cumm sa ii despartt innebunesc si sunt foarte foarte geloasa P.S Eu sunt cea din poza FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| Alexaaxc a răspuns:

Deci tu stii ca ii place de tine dar tot nu renunta la fosta/actuala pentru tine si se intoarce mereu la ea? Asta nu iti spune nimic? S-ar putea sa fie altul adevarul, dar ma rog, presupunand ca nu e asa uite ce ar trebui sa faci:
Numai alerga dupa el si nu fi disperata, un baiat niciodata nu va aprecia o fata care va ceda asa usor cum faci tu. Schimba tactica daca tu chiar iti doresti asa de mult sa ajungi la el. Gata cu incercarile de a ii rupe relatiile, arata-i ca esti cu adevarat mai buna decat "actuala"-ai o atitudine pozitiva, te distrezi, radiezi. Starea ta o s ainfluente si modul in care te percep ceilalti. Fii premiul de la distanta pe care el si-l doreste si pentru care va vedea ca merita sa depuna efort. Daca tu esti optiunea mai buna atunci dovedete-o!
Alta varianta, mai usoara, ar fi sa renunti. Daca tot iti place asa mult de el atunci respecta-i decizia-te-a refuzat frumos si s-a intors la fata respectiva. Nu cred ca sunt prea multe de capul lui, cel putin asta reiese din descrierea pe care i-ai facut-o. E balta plina si la anii tai sa te roada gelozia si "nebunia" nu e frumos, ce o sa faci cand o sa ai 20-25 de ani si atunci or sa vina relatiile serioase daca tu suspini si te consumi dupa un baiat indecis? Intre doua vad ca nu il ploua.
Pana la urma e decizia ta dar iti urez oricum bafta.

22 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Mi se pare mie sau ai sanii mici?

| Pool77 a răspuns (pentru shadow72):

Doamne si tu pe ce te axezi! rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Polaris a răspuns:

Amenință cu sinuciderea.

| eliaclodia a răspuns:

In niciun caz nu incerca sa il fentezi sa te lase grea, cand nu vrea. Sa nu cumva sa-ti bati joc de un suflet nevinovat de copil, ca totul se plateste in viata.

| h3r a răspuns:

Ce te bagi tu în oala altuia?
Nici ea nu-i mai bună, dar nici tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati palme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu merge incearca si tu si sarutal pur si simplu de fata cu ea

| Violente a răspuns:

Nu îi desparți, e vorba de moralitate și stare de sine, trebuie să îți fie rușine pentru ceea ce faci. Băieți sunt mulți așa că nu mai sta tu să-i desparți, nu îți mai face păcate.

| WildDream a răspuns:

O sa-ti raspund cu o intrebare, daca aia e proasta si nesimtita tu care te bagi in relatia lor si incerci sa-i desparti cum esti?
E clar ca el pe ea o place asa ca nu stiu de ce te mai obosesti. Daca ii placea fie si un pic de tine ar fi avut destule ocazii sa-ti zica. Dupa cum se vede poti sa te dai si peste cap da el tot la ea o sa se intoarca.

| AlleAlle1 explică (pentru WildDream):

Aa am uitat sa mentionez de ce ii este frica de ea... mai demult s-a intors la mine si dupa ea l-a amenintat ca isi taie venele de aia sa NU FACA VREO PROSTIE si el mi-a spus ca ma place

| WildDream a răspuns (pentru AlleAlle1):

Atunci nici macar nu e barbat (vorba vine ca nu cred ca e inca la varsta la care sa fie considerat barbat oricum) daca sta langa una de frica. Orice ai face e clar ca ea il are la mana.
Singura metoda e ca ea sa se indragosteasca de altcineva si sa-si taie venele (nebuna fata) pentru altu...

| rikkimady16 a răspuns:

Ce copil esti! pai daca vezi ca cei doi sunt inca impreuna dupa mai multe incercari, de ce nu ii lasi in pace? de ce trebuie sa fii tu fetita disperata care alearga dupa un baiat? In primul rand daca baiatul asta te placea pe tine iti zic eu ca nu statea nici 2 secunde cu alta, indiferent de consecinte. de ce nu il lasi pe el sa vada ce fel de prietena are? sa stii ca din ceea ce faci tu pari cea "proasta" si "nesimtita" *nu vreau sa te jignesc, dar cam asa se vede din afara*.
lasa-l pe el sa lupte pentru tine, nu tu pentru el pentru ca e clar ca el nu te place atat de mult pe cum spune si doar se amuza pe seama incercarilor tale disperate de a-l face sa fie al tau.
daca i-ai despartit de mai multe ori fi sigura ca acum relatia lor e mai puternica, ei se sprijina reciproc ca doar de aia s-au si impacat de atatea ori. nu poti sa spui ca unui baiat ii e frica de "una" decat daca aveti 10 ani si atunci nu e cazul sa te stresezi pentru o relatie.
daca te place si el atat de mult cat il placi tu atunci o sa se chinuie si el un pic sa fie cu tine. daca nu te place nu inteleg de ce te mai chinui... oricum nu o sa te placa avand in vedere de cate ori te-ai bagat intre el si prietena lui.

| AlleAlle1 explică (pentru rikkimady16):

Ii este frica de ea pentru ca fata aia jessy e jnebuna aa si scuze am uitat sa mentionez sta cu ea pentru ca o data s-a despartit de ea si l-a amenintat ca isi taie venele si de aia nu se intoarce la mine

| rikkimady16 a răspuns (pentru AlleAlle1):

Atunci cel mai bine ar fi sa renunti la el. nu merita, el nu o sa o paraseasca pe respectiva si tu o sa fii cea care sufera in continuare. nu e mai bine sa renunti la el si sa te uiti in jurul tau sa vezi cati baietii frumos, draguti si singuri te asteapta?
nu e frumos sa desparti doi oameni care pana la urma au si ei cap si stiu ce trebuie sa faca si cand sa incheie o relatie. ceea ce ai facut tu denota infantilitate si imaturitate. ai procedat ca un copil mic, disperat ca cineva i-a luat jucaria.

| scooby98 a răspuns:

1 WOW legat de poza de profil 2 daca e cu o proasta lasa-l sa isi dea seama si singur

| b33a a răspuns:

Eu nu te sfauiesc sa faci acest lucru ca mai devreme sau mai tarziu nu vei avea parte nici tu de el sau poate de eltul pe care sa il iubesti! Ti-ar placea sa vina o tipa si sa se bage intre tine si acest baiat pe care tu il doresti atat de mult? Eu te asigur ca nu ti-ar placea! Crezi ca ai fi fericita sa o vezi ca sufera si ca e devastata de pierderea lui? Mai sunt baieti si nu se sfarseste lumea la acesta! Te mai asigur ca o iubeste mult pentru ca daca nu ar fi iubito ar fi putut sa o lase foarte usor pe ea pentru tine! Gandeste-te ca mie mi s-a destramat relatia de un an cu un baiat pe care il iubesc si l-am iubit atat de mult incat nu iti poti imagina si asta doar ca a venit o tampita de da in gropi la cat e de proasta si slaba urata foc si nu gumesc si a reusit sa ne desparta intr-un moment de slabiciunde al lui(eram certati si aia la sconsolat)! Crezi ca sunt fericita? Ba de loc! Crede-ma ca nu ti-as dori sa ti se intample si tie o chestie de genu asta! Cauta alt baiat si lasa sa fie fericiti! Tie poate ti se pare ca nu se potrivesc dar nu e frumos ce ne place noua ci ceea ce ii place lui! Daca te vroia ar fi lasat-o pe ea de mult si venea la tine! Daca nu este el cu tine inseamna ca undeva in lumea asta e un alt baiat care e pus deoparte doar pentru a te face fericita pe tine! Sper sa poti intelege! Te pup si sper sa il gasesti pe acel baiat! tongue

| Atheea a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar cred ca te inseli, daca se intoarce mereu la ea e pentru. ca are sentimente pentru ea, in calea sentimentelor, frica nu are nici o puterewinking Nesimtita, proasta asa cum este el o place de aia este cu ea, eu te sfatuiesc sa renunti, esti o fata draguta sunt sigura ca ai coada de baieti dupa tine, gandeste-te, daca nu ai reusit sa-l faci sa ramana cu tine pana acum, nu vei reusi nici pe viitor pentru ca in viziunea lui ea e mai buna ( de aia se intoarce mereu la ea ) Succes!

| AlleAlle1 explică (pentru Atheea):

Uite am uitat sqa mentionez de ce ii este frica de ea... pentru ca mai de mult el s-a intors la mine si ea l-a amenintat ca isi taie venle si a si prins-o pe jessy si de aia ii este frica sa nu faca vreo prostie ca el chiar ma place si si eu

| b33a a răspuns (pentru AlleAlle1):

Scuze dar deja e penibila situatia...eu in locul prietenei lui cred ca ti-as gandi numai de "bine"! Cum sa fi atar de desteapta incat sa nu vezi ca se iubesc si pe lnga asta eu am o mare problema cu tipele tampe care se maga unde nu au ele treaba si doar ca sa desparta cupluri! Niciodata un baiat nu o sa stea cu o fata doar ca ea ameninta ca se sinucide mai ales ca nu ar tine multe persoane sa faca gesturi de genu asta si daca s-a intors la ea e pentru ca o iubeste si ii pasa daca sufera! Arati de parca ai fi facut o obsesie pentru el! Trateazate frate! Pe bune!

| XxAndreea a răspuns:

Pai..in primul rand. daca chiar ai incercat de multe ori..si tot s'au impacat ..incearca sa vorbesti cu el ..adica..daca lui ii place de tine dar ii este frica de "Jessy" de ce nu pune un baiat sa se "dea la ea"..si el ca prin minune sa apara..sa o "prinda" si gata se despart..si apoi va fi al tau..sau..cel mai bine ar fi. sa ii lasi in pace..nu te supara ca zic asta.dar. poate se va satura si ea de el..si atunci va fi totul bine..stii..cum e ..nu te mai baga in relatiile altora..ca odata si odata..roata se'ntoarce.winking funda?:*

| DenisaAdelina a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, cat crezi ca o sa dureze relatia daca o sai desparti si o s ate conbini cu el? Daca nul faci sa tina la tine va dura mai putin de cat crezi, ai grija ce faci sa nul pierzi de tot. Daca el tine la fata si se inteleg poate sa fie si muma padurilor asta e...