Buna.
Imi pare rau draga mea. Nu stiu ce sa iti spun.
Cel mai sigur si mai rapid afli daca iti faci analizele. Ai totusi o varsta la care poti sa ti le faci singura, nu evita!
Eu zic sa iti faci analizele si nu sa asculti ce zic altii, fiindca s-ar putea sa fie altceva, sa ai simptome de la altceva, care poate fi inofensiv. Nu ezita sa iti faci analizele!
Bafta, ai grija!
Discuta cu prietenul tau despre asta.El ar trebui sa isi stie trecutul medical si ce boli are. Daca el e sigur ca fata cu care a facut inainte sex nu avea probleme nu ar trebui sa te temei. Daca el nu are nimic de ce ai avea tu.Eu cred ca e doar in capu tau. Tine minte daca ai facut-o si cu prezervativ nu ai de ce te teme.Dar ca sa iti iesi tu din parerei buburuza mica, mergi la medic ca nu strica.
Buna!
Ca sa fii sigura ca nu ai HIV,nici tu nici prietenul tau, mergeti impreuna la spital, va faceti analize si vedeti daca aveti sau nu.
Sfatul meu ar fi sa o faci cat mai repede pana nu se agraveaza situatia.
Mai mult de atat nu prea stiu ce sa-ti spun, in masura cu cauza ta este un doctor specializat in acest domeniu care te poate ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a afla daca ai sau nu HIV.
Sper sa nu ai ce crezi tu si sa fiti bine si tu si prietenul tau.
Iti doresc multa sanatate si ai grija ce faci.Te pup si te rog da-mi un mesaj pe privat dupa ce afli daca ai sau nu, pentru ca vreau sa stiu daca esti bine.