| BoOoMbOnik a întrebat:

Am o problema sper sa ma ajutati! Deci eu merg din ce in ce mai des la verisoara mea si stau la ea cand merg cateva zile dorm la ea. Acolo ea are pe strada niste baieti care ma cunosc si cu care stam mereu cand ma duc acolo. Imi place de unul dintre ei care e cu 7 ani mai mare decat mine si i-am spus ca imi place deci nu ii este necunoscut acest lucru. Problema e ca si el mi-a dat multe semne ca ma place dar nu sunt sigura de faptul asta pentru ca el e mai timid si cand sunt eu acolo se poarta absolut normal daca vreau sa ma apropii de el este indiferent ca si cum nu iar pasa. Dar cand nu sunt eu acolo intreaba mereu de mine si se intereseaza de anumite lucruri. Eu i-am trimis si mesaje am incercat sa fac primul pas spre o relatie cu el deoarece el este si timid dupa cum mi-au spus ceilalti dar tot nimic el nu zice nimic. Cum as putea sa fac sa ma placa din ce in ce mai mult niste sfaturi de cucerire sau ce ati face voi in locul meu. Multumesc! Funda! As vrea sa il fac sa ma placa mult ca sa fie evident acest lucru si poate ca asa ma va aborda si el.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Deocamdata nu ai sanse pentru ca el are minte, tu nu. Totusi, arata-i calitatile tale si poate ca ii vei lua mintile. Se intampla des.

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, nu ai cum să îl obligi, lasă timpul, şi într-un viitor poate vei fi cu el altfel n-ai ce face...Fi calmă şi optimistă, toate la timpul lor, viaţa merge înainte.

| bogdan72 a răspuns:

Incearca sa ramai singura cu el si vorbeste cu el direct. Spune-i cam ce ai scris si aici, spune-i ce stii despre el, spune-i ca esti confuza, dar totusi il placi si ai vrea macar sa incerci sa ai o relatie cu el.
E mai bine asa, de obicei lucuri de genul asta nu se rezolva singure.

| cristi62 a răspuns:

Cred ca nu mai am ce sa spun. uitate la ce au raspuns baietii de mai susbig grin pa