Eu zic sa-ti pastrezi funda. Ce poti tu oferi unei fete pe care zici ca o placi?
12 ani? Ce sa vb cu o fata de 12 ani? Nu esti indragostit.Este doar mai diferita ce celelalte pentru ca abia s-a mutat si e normal.Crede-ma ca nu esti indragostit.Cu timpul va deveni una din celelalte. Sfatul meu este sa nu avansezi mai mult decat limita normalului.Are doar 12 ani.E alintata, instabila sau intr-un cuvant micaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Se subintelege si nu este nevoie de sfaturi.
De ce nu incerci sa va imprieteniti, asa o s.o cunosti mai bine, o sa iti dai seama ce fel de persoana e, pentru ca nu conteaza doar sa fie frumoasa mai conteaza si caracterul(parerea mea), asa lucrurile o sa devina mai clare si o sa iti decizi daca vrei sa ai o relatie cu ea.
Mergi mai departe, baga-te in seama cu ea. toata lumea stie ca fetelor le plac baietii glumeti! incearca sa te bagi in seama cu ea cu o caterinca draguta care sa o faca sa-ti raspunda la ea apoi usor usor baga-te cu ea in seama pana ii iei nr de telefon, vorbeste cu ea pana incepe sa te sune si ea sau sa-ti trimita mesaje, continua cu caterinca (glumele) si in mesaje sa o faci sa se simta bine cand vorbeste cu tine si alegeti modalitatea de vorba prin mesaje pentru ca e mai usoara pentru tine... apoi pune-i pur si simplu o intrebare dupa ceva timp... bft
beausingurlamasamea întreabă: