Sunt cam in aceiasi situatie ca si tine. daca actualul tau prieten te iubeste si si tu il iubesti pe el, atunci eu zic ca nu merita sa va despartiti. daca nu este ceva serios intre tine si iubitu tau, si tie iti place de prietenul lui si lui de tine atunci eu zic sa incerci ca nu ai nimic de pierdut.
Eu zic sa iti continui relatia. de ce sa dai cu piciorul unei relatii frumoase pentru un sarut de la altul. sarutul acela poate e dat la gluma sau nu are o semnificatie. pe cand nu distruge ce ai cladit. ai o relatie dc sa o strici. continuati relatia iar daca nu il mai placi pe actualul si nu te simti bine cu el atunci poti cu x,.dar asa nu. bafta!
Daca actualul te iubeste ramai cu el. Daca nu, inceteaza relatia cu el si fa-ti una cu X. Dar mai aste o rpoblema: daca te desparti de actualul pentru X, fiind prieteni, cand actualul o sa afle o sa iasa cu scantei... Nu cred ca s-ar simti foarte bine sa afle ca l-ai parasit pentru prietenul lui.
Jejej ...iesi cu amandoi ...cand nu te satisface unu, te satisface celalaltu nu e bine asa?
Incearca sa aflii daca actualul te iubeste si daca te iubeste nu il lasa dar daca nu te iubeste...eu zic ca incepi o relatie cu x sau y... si poate o sa-ti mearga sper ca ti-am fost de folos :0
Cei doi nu sunt prieteni buni...adica se saluta daca se intalnesc. Si daca as fi cu x nu stiu cat d des ne-am intalnii pentru ca el sta la distanta de 7 km de mine pe cand actualul sta la 150 d metri de mine:d