Te cam contrazici. Ba ca era un nesimtit si nu te merita, ba ca te iubea.
O persoana care te iubeste te respecta, iti vrea binele, iti e alaturi, are grija de tine, nu se comporta aiurea, nu inseala etc.
Daca ai inceput o relatie noua de atata timp, parerea mea e ca ar fi ok sa continui. E normal sa ai amintiri, sa iti bata uneori inima mai repede cand il vezi, dar gandeste-te: oare pe viitor ti-ar fi fost bine alaturi de fostul?
Am trecut si eu prin ceva asemanator, doar ca a durat mult mai mult pana mi-am dat seama cu ce fel de persoana eram. Nu are rost sa te incapatanezi tu ca daca te-ai intoarce si v-ati impaca, l-ai putea schimba. Daca ar fi fost asa de prima data bine, daca nu.
Imi poti lasa un mesaj daca vrei sa povestesti cam despre ce e vorba. Dar parerea mea e ca ce e trecut, asa ar trebui sa ramana!
E si normal ca te gindesti la fostul pentru ca ai iubit,i'ai oferit o parte din tine si au ramas amintiri,dar parerea mea e ca mai bine sa le lasi in trecut,el trebuia atunci sa te pretuiasca dar nu dupa ce te'a pierdut si din propria experienta iti spun ca a doua sansa la nimic bun nu aduce,nu mai sunt aceleasi sentimente, totul e schimbat.Te gindesti ca iti lipseste EL dar te gresesti, tie iti lipsesc acele momente din trecut, dar din pacate ele nu se vor mai repeta. Iubeste acum pe eventualul iubit, ai grija de aceasta relatie si fa'o una deosebita. Mult succes
Anonim519 întreabă: