Draga mea, esti sigura ca te iubeste? Nu te iubeste daca te-ar iubii nu ti-ar vorbii urat.Eu zic ca e atasat de tine mai ales daca aveti o relatie de lunga durata e obisnuinta iar daca e de scurta durata inseamna ca e fals.si crede-ma baietii se pricep bine la asta.Ai grija, eu zis sa o termini cu el.
Multumesc pentru sfat m.ai ajutat fff mult!
E adevarat ca oamenii se mai pot schimba, dar totusi faptul ca ati ajuns sa va despartiti de 4 ori nu a fost suficient pentru tine? e clar ca intre voi nu prea merge... plus ca nimeni nu are dreptul sa te jigneasca sau sa se poarte urat cu tine, nu asa iti arata iubirea. Gandeste-te bine daca merita, nu te invinovati pentru ce simte el si pentru ce nu mai simti tu si nu iti pierde vremea cu cineva care nu te merita. Meriti ceva mai mult de atat!
Esti sigura k te iubeste?
pur si simplu evita sa mai iesi k el o per adica daca va vedeti in fiecare zi o sapt sa nu va vedeti cauti si tu scuze k nu poti iesii k faci nu stiu ce k nu stiu ce probleme ai orice, sa vezi daca te cauta si dac achiar ii pasa fii putin mai indiferenta si daca ii simti lipsa totusi o sa-ti dai seama ce simti pentru el... daca nu spune-i ca vrei sa luati o pauza.
Fii sincera cu tine apoi cu el... daca e sa nu mai fie, viata merge mai departe cu sau fara el/ea. succes
Din moment ce te-ai despartit de 4 ori de el nu cred ca te iubeste. Daca te iubea cu adevarat nu se despartea de tine!