Înțeleg, am fost în situația ta. Eu nu știu ce-aș putea să te sfătuiesc. Doar vorbește cu el, explică-i că nu te simți bine când te dă la o parte când e cu prietenii lui, întreabă-l, îi e rușine să se afișeze cu tine când e cu prietenii sau care e problema. Golan cum e nu ar trebui să se comporte așa cu tine de față cu prietenii lui dacă susține că te iubește. Dacă vezi că n-ai niciun rezultat după ce discuți cu el, eu zic să îl lași în pace, pentru că dacă nu schimbă atitudinea față de tine înseamnă că orgoliul și mândria lui de a se comporta cu tine ca un nici nu știu cum să-i zic, atunci când e cu prietenii, sunt mai mari decât sentimentul pe care îl are, sau poate nu, pentru tine. Acuma tu ști mai bine ca oricine ceea ce simți pentru el și ceea ce simte el pentru tine, decizia îți aparție ție, nu trebuie să faci cum spun eu sau cum spune x sau y fă cum crezi tu că e mai bine pentru tine. Multă baftă :****
Nu il poti schimba, ori il accepti asa cum este ori il lasi si iti vezi in continuare de viata
Golanaş ai ales sau ai vrut, golan ai.Fiecare cu gusturile lui care nu se discuta.Asa ca nu te mai plange.
Trist,dar in povestea ta ma regasesc si eu.Si al meu e golanas, dar m-am obisnuit asa cu el.Atat atimp cat ma respecta si atunci cand e cu mine ma face sa uit de scaparile lui cand nu e cu mine, ma abtin sa mai zic ceva.
Daca nu esti fericita langa el, cauta altul scumpo ca nu se termina baietii la el caci de schimbat nu ai sanse."golanasul tot golanas e si intr-un final tot la femeia lui se va intoarce".
Bafta :*.
El este asa. Sau porti o discutie serioasa cu el spunandu-i ce te deranjeaza, sau lasa-l. Treaba e ca daca nu se schimba dupa aceea discutie serioasa purtata cu tine, nu ai sanse sa fie bland, iubitor, danduti atentie, etc.
Nu poti schimba un golan mai ales cand are alaturi un anturaj. Daca te iubea iti demonstra pana acum in 4 luni.Iti recomand sa iti gasesti un baiat care sa te iubeasca si care sa iti demonstreze ca te iubeste, sa fie in stare sa renunte macar o zi la prietenii lui pentru tine.Ai grija si mai bine renunta acum la el pana nu e prea tarziu
Spune-i ca nu iti acorda prea multa atentie cand este cu prietenii sizic eu te va intelege. Cand ai ceva pe suflet ii poti spune, adica din experienta mea orice m-ar fi deranjat el incerca in indrepte situatia shiar daca lumea zicea ca e golan.
Asa sunt golanii: isi respecta prietenii si isi iubesc "fetitele". Cu cine sa-l schimbi?
Ce sa schimbi? Pe cine? Nu te-ai gandit ca trebuie sa-l trimiti la plimbare? Incepi si fa-o acum.
Nu se poate schimba,asa e el, nici nu sa nu incerci macar, asta e el.Tu, pe de alta parte, asta iti doresti? ...asta iti doresti pe viitor?
Cauta-ti altul, langa care sa te simti bine
N-ai cum să-l schimbi. Dacă se poartă frumos cu tine e ok. Acest tip de băieţi nu prea îşi arată sentimentele şi ţin mult la prietenii lor. Deci mai bine nu încerca să-l schimbi pentru că probabil n-o să fie de acord şi nici n-o să poţi face asta. Mai bine apreciază ce ai şi nu încerca să schimbi.
Îmi pare rău să spun asta, dar nu sunt de acord cu faptul că vrei să îl schimbi. Gândește-te la un singur lucru. Înainte să încerci să schimbi pe cineva, oricine ar fi acel cineva, încearcă să te schimbi pe tine, iar dacă reușești să te schimbi pe tine, atunci schimbă și aceea persoană. Și dacă te-ai îndragostit de el, așa cum e el acum, de ce vrei să-l schimbi? Iubirea se simte, nicidecum nu se demonstrează prin cuvinte, pur și simplu iubești. Încearcă doar să discuți cu el și să-i spui sincer în față problema care ne-ai spus-o și nouă atunci ai să vezi dacă cu adevărat ține la tine, dacă cu adevărat te merită. Și un băiat renunță mai greu la prietenii lui pentru o fată, nu încerca să-l îndepărtezi de prieteni, nu vei reuși decât să-l faci să se îndepărteze de tine.
Nu am zis ca vreau sa'l indepartez de prieteni, dar cand e cu ei eu nu exist pentru el, odata i-am zis ca il iubesc de fata cu ei si mi-a zis sa nu ii mai zic de fata cu ei asa ceva.
Înțeleg, am fost în situația ta. Eu nu știu ce-aș putea să te sfătuiesc. Doar vorbește cu el, explică-i că nu te simți bine când te dă la o parte când e cu prietenii lui, întreabă-l, îi e rușine să se afișeze cu tine când e cu prietenii sau care e problema. Golan cum e nu ar trebui să se comporte așa cu tine de față cu prietenii lui dacă susține că te iubește. Dacă vezi că n-ai niciun rezultat după ce discuți cu el, eu zic să îl lași în pace, pentru că dacă nu schimbă atitudinea față de tine înseamnă că orgoliul și mândria lui de a se comporta cu tine ca un nici nu știu cum să-i zic, atunci când e cu prietenii, sunt mai mari decât sentimentul pe care îl are, sau poate nu, pentru tine. Acuma tu ști mai bine ca oricine ceea ce simți pentru el și ceea ce simte el pentru tine, decizia îți aparție ție, nu trebuie să faci cum spun eu sau cum spune x sau y fă cum crezi tu că e mai bine pentru tine. Multă baftă :****
Pai cand e cu tine se comporta frumos ca sa obtina ceva de la tine, te iubit nu te iubeste clar.
Nu poti schimba un om, dar iti recomand sa te desparti de el si sa ai grija cand mergi singura pe strada