| BuRn3231 a întrebat:

Buna TPU am o problema.Sunt un baiat rau de 16 ani dar comunicativ si prietenos cu prietenii cu altii sunt foarte rau dureaza mult sa ma imprietenesc cu cineva.De exp:acum 2 luni iubitha mea cu care eram de 4 ani am afla ce era cu altcineva de aproape 3 ani si ca inainte sa ma despart de ea a facut sex cu acea persoana.Si de atunci credeam ca nu mai am dc sa traiesc dar varul meu m-a incurajat sa continui ca nu toate fetele sunt la fel dar de atunci mi-e frica sa fiu cu altcineva dar de dimineata am intalnit o fata pe mess si chiar daca am vb putin imi place mult de ea si nu stiu daca sa incerc sa fiu cu ea pentru ca mi-e frica sa nu se mai intample odata

Răspuns Câştigător
| Scândură a răspuns:

Buna! Nu toate fetele sunt la fel! daca continui asa si nu-i dai nici-o sansa nici unei fete, vei ramane singur pe viata, ca ti-e frica sa incerci! Incearca sa mai discuti cu ea, sa o cunosti mai bine, si daca chiar o placi, propune-i sa fiti impreuna. Sunt mari sansele sa fie diferita de fosta, nu toate fetele sunt la fel, foarte rar fetele care mint ca fosta, sa stii!
Nu ai nimic de pierdut, incearca, nu poti ramane singur pe viata!
In plus, dezamagirea e in natura omului, deci chiar nu ai ce sa pierzi! Daca nu incerci nu castigi!
Sper ca te-am ajutat, bafta!

6 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

In primul rand, relatiile nu se fac pe mess!"Am vorbit cu ala si am vorbit cu aia, si imi place de ea (chiar daca nu am vorbit cu ea fata in fata) si as vrea sa fim impreuna si blah blah blah"-asta am auzit de foarte multe ori in ultima vreme pe TPU.
Apoi, am doar 16 ani.Nu ai nevoie de o iubita.Mai bine te-ai ocupa de scoala.La varsta asta tu nici macar nu stii ce inseamna dragostea cu adevarat.
Te-a mancat ceva in pantaloni cand ai vazut-o pe una si gata, paff! te-ai indragostit.Sa stii ca nu este asa.
Prea multe drame adolescentine pe Tpu.Mai luati si voi o pauza.

| nimicaici a răspuns:

Daca tie frica.laso balta! sau poate o poti intreba in gluma thinking

| Dyony01 a răspuns:

Eu zic sa incerci.Nu toate fetele sunt la fel, sunt fete care iubesc cu adevarat. si chiar de s-ar intampla la fel viata merge in-nainte... i-a spune-mi,, preferi liniste?(adica sa nu te mai zbati mereu sa arati bine pentru ea etc.) si sa iti urle in cap singuratatea? eu nu cred, nu cred ca daca ai pierdut-o p ea sa facut gaura-n cer, sincer iti zic ca ar fi bine sa continui

| Mashiro a răspuns:

Nu te teme incearca viata daca va considera ca ea e potrivita nu va va desparti

| vlad1887 a răspuns:

Prietene nu stiu eu zic sa incerci cu aceea fata.dar intai vezi ce e de capu ei.adica nu stiu informeazate si tu. daca e fata cuminte si asa.ai 16 ani ma. iubirea la 16 ani e trecatoare...ca fosta ta prietena nu a stiut sa te aprecieze e problema ei.probabil va sfarsi si ea suferind

| scumpika01 a răspuns:

Pai ca sa te asiguri ca nu e la fel ca cealalta o poti testa ...de ex: daca ai un prieten aratos sa se bage in seama cu ea ca sa vezi cum reactioneaza daca vezi ca din prima ii da de intales prietenului tau ca il place nu are rost ...inseamna ca nu simte nimic pentru tine si te va schimba cu orcare altul mai aratos,,,happysucces