| Frose_Mely_1991 a întrebat:

Am o problema...
Sunt un tip care are umor foarte mult...
Sunt invitat la fiecare petrecere, toti prietenii ma plac pentru ca am haz. Am 16 ani si de fiecare data cand vb cu o fata (posibila prietena) pe retelele de socializare e foarte ok. Dupa cateva sapt zice ca ma place etc. So far so good, dar... cand ii propun sau imi propune sa ne vedem, devin foarte timid, imi dispare hazul (umorul) fac glume slabe rau... ma dau in stamba, devin pueril si chestii d-astea... cu prietenii pe care ii cunosc sunt mult mai destins ( am si prietene fete).ar trebuii sa treaca un timp, sa o cunosc mai bine? Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| BadAngel3 a răspuns:

Fii tu insuti. Daca ai sa gresesti nu ai sa ma repeti greseala aia, daca zici ceva nasol, se mai intampla, toata lumea are accese, daca faci un lucru necugetat, nu se va mai repeta. Cine te place, te place asa cum esti. Trebuie sa inteleaga ca te emotionezi si de asta faci toate astea. Toata lumea face asa. De exemplu eu: Am mers la scoala, am discutat, bla, bla pe acolo si la sfarsit doamna secretara vrea sa dam mana. In loc de palma, i-am apucat incheietura. Na sa vezi emotii pe mine. Ei, acumq nu e sfarsitul. Bafta.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

....sau, ti-ai putea cumpara un costum de clovn, un nas rosu si ai putea oferi reprezentatii la petrecerile pentru copii.

| MeForeverAlone a răspuns:

Cred că te-ai îndrăgostit, și de aceea reacționezi așa happy
Încearcă pur și simplu să te întâlnești cu cineva și gândește-te doar că o să fie totul bine, ok? Încearcă să fii calm, nu ca buburuza din Ladybug and Motan Noir.
(se uită frații mei mai mici și am văzut că și puștoaica aia devine foarte timidă în preajma băiatului de care îi place, de asta îți ziclaughing
Oricum, baftă!

| Frose_Mely_1991 explică:

Va multumesc

| Sarra112 a răspuns:

Nu mai fi asa de atent, baga mare si spune ce iti trece prin cap.

| Grigoras_Grigo_1990 a răspuns:

Problema este ca tu te gandesti ca daca nu faci un lucru corect si se supara, daca zic un lucru prost.Trebuie sa fii tu insusti, Gandeste daca dai FAIL cu Veronica incercand unele lucruri.Iti faci alta deoarece fetele sunt atrase de tine.Am ajutat?

| Theodor_Socol_1997 a răspuns:

Se intampla pentru ca esti mult prea atent cu ce zici, incearca sa gandesti in felul urmator: Daca nu ai spus ceva gresit cu o tipa, inveti sa nu mai zici chestia aia vreodata, gresind inveti