| Cry98 a întrebat:

Am o problema. Sunt vecina cu un baiat care este cu 1 an si jumatate mai mare ca mine.Nu am mai vorbit de cativa ani.Intr-o zi m-a salutat si eu am ramas foarte surpinsa pentru ca il cam plac. Eu tot vreau sa vorbesc cu el dar sunt foarte timida si nu am incredere in mine, poate si pentru ca sunt putin mai plinuta.Prietena mea cea mai buna imi tot spune sa vorbesc cu el dar mie imi este frica si nu stiu de ce. Vreo parere?

Răspuns Câştigător
| smarttie a răspuns:

Buna Cry, nimeni nu a murit pana acum de la interactiunea cu oamenii. Cam asta ar fi raspunsul. Vorbeste cu el, in primul rand nu este o diferenta mare intre voi, si nici nu ai cum sa stii daca il placi sau nu pana cand nu vorbesti mai multe cu el sa iti dai seama ce fel de om este. Asculta-ti prietena si vorbeste-i, incepi cu chestii banale, cum ar fi : Si ce mai faci? A vorbi cu el nu inseamna ca ii spui instant "Te plac". In ceea ce priveste timiditatea ta, nu mai fi complexata sunt sigura ca ai o multime de alte calitati, pe care baiatul potrivit o sa le observe. Sper ca ti-am fost de folos.

3 răspunsuri:
| Bocanila a răspuns:

Parerea mea? Trebuie sa iti infrangi frica.

Raspunsu e scurt si la obiect nu trebuie sa lalaiesc raspunsu".

| Against a răspuns:

Nu ai sa te ingrasi mai mult daca vorbesti cu el..si cu siguranta nu m or, asa ca fa primul pas.

| irrumator30 a răspuns:

Sari peste timiditate si vorbeste cu el. Poate a realizat ca ii plac fetele plinute in detrimentul celor skinny. Vorbeste cu el, nu te inchide ca o mimoza in tine...