Parintii sunt ciudate uneori.eu am 11 ani si parintii imi interzic relatii la varsta asta, dar fac totul pe ascuns, pentru ca iubesc si eu pe cineva si nu vreau sa ma despart.nu cred ca e ok ce ai facut dar gandeste-te ca s-a intamplat si nu Mai ai ce schimba. uita trecutul si Traieste in prezent.ai grija de tine! Succes!
Ar trebui sa le explic alor tai cum e situatia. Dar nu incepe conversatia cu aceasta problema. Fiindca nu te vor asculta. Iar problema cu prietenul. Incearca sa te controlezi. El te iubeste controleazate fiindca numai asa veti putea sa fiti fericiti. Cand se mai intampla din astea Stai doua minute si gandeste-te la voi doi si la dorinta ta dea nul mai face sa suferi. Si te vei calma.
Buna,eu sunt de parere ca ar trebui sa le spui si parintilor ca tu il iubesti,si sa le explici tot,poate asa vor intelege mai bine.
Daca nu,mai lasa-i un timp, si incearca din nou.
Spune-le ca asta inseamna foarte mult pentru tine, si ca ar trebui sa te inteleaga din moment ce si ei au fost indragostiti.
Ai doar 14 ani.Esti momentan nu destul de matura si faci o tragedie din totul.E un lucru normal.Calmeaza-te si nu te mai supara din orice pentru ca o sa il pierzi asa.Gandeste-te mereu ca are si el treburi, nu trebuie sa te superi din orice.Priveste si partea plina a paharului.Cat despre parintii tai, discuta cu ei spune-le care e situatia, ca va "iubiti" si o sa inteleaga. spune-le ca asta te face pe tine fericita.
Da, dar de fiecare data cand incerc sa vorbesc cu ei despre asta imi spun ca nu ma lasa sa fiu cu el ca sunt mica si ca el isi bate joc de mine( dar nu-si bate pot sa jur ). Ar putea probabil sa-i convinga doar cineva care este adult dar nu am pe cine sa pun sa le spuna.
Trebuie sa fii calma altfel nu se va rezlva stai linistita asteapta sa te sune el si certi scuze de mai multe ory spune-i ca il vrei langa tine si o sa cedeze moral si totul o sa fie bine daca nu cedeaza poti sa-i spui si chestii de genu,, iarta-ma te rg sa ma ierti nu am vrut dor ca te vreau pentru mine nu suport gandul ca vei fi departe,, ok sper ca team ajutata pardon cu placre anticipat stiu ca te am ajutat FUNDA? plz
Dar faza este ca el m-a iertat. Eu nu ma pot ierta.
Ai grija nu cumva sa fi u victima si nu el.u esti mica esti inocenta l 14. el find mai mare este mai trecut prin viata poate asta si vrea sa crezi ca te iubeste si ca tu esti cea vinovata pentru a te putea controla.iti spun asta pentru ca mi-s-a intamplat. nu are rost sa plangi pentru un baiat de acum ai doar 14 ani o sa cunosti o multime de baieti si nu o sa iti mai aduci aminte de el.
Da dar el mi-a demonstrat ca ma iubeste si simt eu asta, stiu la ce te referi dar el chiar nu este asa.
Pai parerea mea este ca il terorizezi prea mult.in fine lasand asta poti sa ii intrebi pe parintii tai de ce nu mai este de acord cu el. daca tiar spune ar fi foarte bine si ai lua masuri dar daca nu te asculta nu prea ai ce sa faci decat sa pastrati aceasta relatie in secret...nu mai fi asa suparacioasa ca acest baiat nu poate sa suporte chiar atat de mult supararile tale.si apropo cati ani este diferenta intre voi? sau cati ani are el? oricum sper sa va mearga bine
Pai l-am intrebat pe tati ca de ce nu mai este de acord ca pana acum a fost si a zis ca pana acum a tinut in el si nu ma mai lasa pentru ca sunt mica. El are 18 ani si diferenta dintre noi este 4 ani jumate. Nu este exagerat de mare cred eu.