| Antoniaaa01 a întrebat:

Am o problema. Totul s-a intamplat cand a inceput scoala. Imi place de acest baiat din prima clipa in care l-am vazut. Dupa o saptamana de la inceperea scolii, el a realizat ca tine la o fata si a fost cu ea 2 luni. A realizat ca l-a mintit ca naiba si s-au despartit. Intre timp, eu am incercat sa fiu cu altcineva, dar tot nu am trecut peste el. Dupa ce s-au despartit, la vreo doua saptamani, a inceput sa ma ia de mana si in brate si el spunea ca sunt doar gesturi prietenesti. Ok, am acceptat asta, dar, dupa un timp, a inceput sa ma sarute ( si nu au fost doar impulsuri, chestia asta se intampla de o luna ). In ultimele zile, am incercat sa-l ignor si el a tot incercat sa-mi atraga atentia. E genul ala de baiat afemeiat, care place mai multe fete in acelasi timp, dar, in ciuda faptului, tot la mine vine si ma saruta si asa. Nu stiu ce sa mai cred. Voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| Ykz a răspuns:

Bună.

Dacă tu spui că este AFEMEIAT, este totul, ai descris totul happy. Sincer, după mine, lasă-l înainte să-ţi pară rău şi să suferi după el. Dacă el este afemeiat şi tu decizi că vrei să fiţi împreună, ai mare grijă, încearcă să-i explici că la prima greşeală o să-i spui " pa-pa ". Dacă el spune DA, sunt de acord şi tot face greşeli, mi-e frică că tu o să suferi după el că te-a înşelat/minţit etc.
Ai grijă, eu zic să-ţi cauţi alt băiat, nu merită. Doar te va folosii, nimic mai mult.

Succes, dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : flash.catalinn

| emma31 a răspuns:

Pai daca iti place de el ii spui si vezi ce iti spune.....sau......daca nu il mai placi ii spui sa te lase in pace, dar ai totusi grija, daca spui ca e cam afemeiat sa nu te atasezi prea mult de el.Bafta

| Antoniaaa01 explică:

Am uitat sa mentionez ca, in ciuda faptului ca e afemeiat, cand tine la o fata, tine pana la capat.