Pai edi, pentru inceput ti.as recomanda sa ii ceri id de mess sh sa incepi sa vb cu ea. apoi poate deveniti prieteni buni sh ai putea sa o intrebi atunci daca ar vrea sa fie cu tine. ar avea sh mai mult efect daca i.ai zambi.adica atunci i.ai da de inteles ca o placi. poate sentimentul e reciproc. asta vezi din privirea ei. sper sa.ti fie de foloss>
Salut, prima data iti iei curaj in inima apoi mergi la acea fata cand o prinzi singurica sau ii zici daca e cu alta colega sa vina ca vrei sa ii spui ceva si cand e cu tine ii explici ca doresti sa o cunosti si vezi ce zice. Daca accepta o iei usor cu vorbe ca intre amici si dupa un timp ii explici ca iti place de ea si vezi ce iese.
Mai bea lapte si tu, si revino peste 10 ani cu intrebarea, daca mai e nevoie!
In primul rand ar trebui sa-ti faci putin curaj si sa-i ceri id-ul (pentru ca acum asta e la moda ) si pe mess nu cred ca o sa-ti mai fie rusine sa vorbesti cu ea. Dupa ce o sa va mai cunoasteti putin atunci o sa ai curaj sa o saluti macar si apoi sa intri in vorba cu ea sau chestii de genul. Parerea mea este ca trebui sa-ti faci curaj pentru ca fetele se asteapta ca baietii sa faca "primul pas". Incearca... putin cate putin o sa te apropii de ea
Mihai ce mi-ai spus tu nu mi-a trecut niciodata prin cap. Ms mult sa stii ca mai ajutat foarte mult. Rasplata