| meryem200 a întrebat:

Am o problema va rog sa nu radeti!(Dragoste si sex: ptru ca este cel mai vizitat). Vreau raspunsuri rapide. Uitati acum 4 luni mi-a venit ptru prima data ciclul (am11ani) a doua luna mi-a venit dar a treia si a patra(a patra este asta septembrie) nu mi-a venit i-am zis mamei dar a zis ca poate o sa-mi vina luna asta ca inca nu s-a terminat! Dar va rog spuneti-mi daca nu-mi vine nici luna asta ar trebui sa merg la doctor? Fundalove struck Argumentati.

Răspuns Câştigător
| BeautiflulLove a răspuns:

Nu te speria...Nu cred ca e necesar sa mergi la doctor, s-ar putea sa fie doar o simulare si sa nu iti vina ciclul...se mai intampla. SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR. Funda?big grin

7 răspunsuri:
| ioanadanny a răspuns:

E normal.si eu am patit ca o luna sa nu imi vina. daca nu iti vine nici luna aceasta potti merge la doctor.totul depinde de corpul nostru si de structura.

| andrutzic a răspuns:

Nu pentru ca ciclul nu se regleaza asa repede
nu-ti face grij:*

| Lorenada a răspuns:

Nu te speria deoarece abia ti s-a inceput si citva timp nu o sa fie regulat...

| Bettw a răspuns:

Pai ai racith sigur nu-ti fa probleme e ca l inkput peste kv vreme o sazti vn regulath. lunar. nu-ti fa griji probabil o simpla raceala sfatu mew nu mai sta pe scari reki ca dastha ai rakith. bafta.
TooRry.:X

| Pirkko a răspuns:

Da. Dar sa te duci la veterinar...
Tu pui intrebari de bascalie. Intr-o intrebare ai 11 ani, in alta 15 ani... Daca te plictisesti, iti recomand sa citesti o carte de dragoste : cartea de telefon.

| FemaleBOSS a răspuns:

Poti lua tinctura de patrunjel(o gasesti in farmacii sau magazine naturiste). unei prietene nu i-a venit vreo 4 luni...

| nicoletaxD a răspuns:

La unele fete poate sa nu vina nici jumatate de an dupa prima data, nu-ti face griji, timpul va regla totulwinking