Crezi ca daca va deveni prietenul tau vei fi pusa intr-o lumina mai proasta? Si daca se indragosteste de tine si se ambitioneaza sa invete si el mai bine, de ce nu gandesti asa? Lasa-ti inima sa aleaga, tu doar ascult-o.Nimic nu e intamplator in viata, draga mea!
Pai il vrei doar ca sa va bateti glumeam. Ce legatura are asta... stai cu el ii mai dai una cand te enerveaza... e misto (fara panarama) Funda?
Am aceeasi problema ca si tine si eu plac un baiat care nu invata dar eu tot il plac.In locul tau mi-as lasa inima sa vorbeasca (asta fac eu) si chiar daca nu prea invata tot il iubesc si tot simt fluturasi in stomac si eu cred ca si tu simti asta pentru el .pls fundita
Olucrurile astea n-au nicio legatura cu sentimentele, cu ceea ce simti. daca va placeti, nu vad care e problema.incearca si vezi cum sa treaba.doar n-o sa te mariti cu el
Depinde cat de mare e diferenta...sa nu fie mai mare 1 la medie ca e rau atunci... unei fete foarte destepte nu-i sta bine cu unu mai prost langa ea
Sa sti ca asta nu ar trebui sa te impiedice. ce legatura are dragostea cu scoala? nu inteleg. daca il placi, poti fi cu el. sper ca te-am ajutat!
Bilii întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: