| Pitiica a întrebat:

am o problema. vreau sa stiu cat mai multe pareri,dar nu raspunsuri aruncate in vant va rog,nu vreau sa fiu si mai demoralizata decat sunt deja,deci va rog sa raspundeti doar daca aveti cat de cat idee de ce spuneti,deci,daca doi oameni fac dragoste protejat, apoi se opresc si ea merge la baie.in timpul acesta el termina cu mana si ejaculeaza.si cand ea se intoarce el se sterge foarte bine in acea zona cu servetele umede...si dupa o jumate de ora ei fac din nou dragoste neprotejat cateva minute fara sa termine vreo unul. Credeti ca e posibil ca ea sa fii ramas insarcinata? Va rog sa raspundeti cu seriozitate, si chiar va multumesc

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este posibil sa fi ramas insarcinata. Stersul cu servetele umede nu tine loc de spalat, deci e posibil ca pe capul penisului sa fi ramas spermatozoizi. In plus, daca el nu a urinat, pe uretra au ramas sufficienti spermatozoizi incat sa se poata considera ca au avut un act sexual cu ejaculare in vagin. Orgasmul femeiii nu conteaza absolut deloc.

| Pitiica explică (pentru Brigaela):

A folosit destul demulte si a sters foarte bine, chiar si asa?

| madalynu26 a răspuns (pentru Pitiica):

Stai linistita...si eu am facut cu fostele mele numai asa sex...ca nu aveam unde face si faceam in masina..si dupa ce ejaculam ma stergeam cu servetele umede urinam si dupa faceam iar..si nu a ramas nici-una

| Brigaela a răspuns (pentru Pitiica):

Nu conteaza, trebuie sa spele cu jet de apa multa si cu sapun. Servetelele umede nu prea ajuta. In plus, urinatul este esential, fiindca majoritatea spermatozoizilor raman pe uretra si apoi,. daca este cazul, sunt atrasi in mediul vaginal.

| Pitiica explică (pentru madalynu26):

Dar nu a urinat...

| Pitiica explică (pentru Brigaela):

Am luat pastila pentru a doua zi pentru orice eventualitate, chiar si asa sunt sanse sa nu functioneze? ne gandim la ce e mai rau...

| Brigaela a răspuns (pentru Pitiica):

Daca este recomandata de ginecolog, dupa consultatie (alegand cu atentie preparatul si o schema de administrare potrivita) pilula de a doua zi are o eficienta de 70-75% (maxim, sustinut de producator). Luata dupa ureche (alegand la intamplare preparatul si administrandu-l dupa prospect), eficienta ei este mai mica, imposibil de zis exact cat. Tu trebuie sa stii in ce categorie te incadrezi, daca ai fost responsabila si ai mers la ginecolog sau nu.

| neutrino a răspuns:

Sexul se face intotdeauna protejat, altfel exista riscul unei sarcini. Nu conteaza cat dureaza...

| Danysan a răspuns:

Categoric trebuie sa mearga si el sa se spele -si foarte bine -Cu servetele e apa de ploaie.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Dar sunt curios, de faceti frate sex neprotejat?

| Pitiica explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Pai la inceput a fost protejat, neprotejat a fost dlar cateva minute, 2/3.nu ne-am gandit...

| AndyLavy a răspuns:

Nu prea cred. Din moment ce s-a sters..si dupa a fost doar de cateva ori...si nu si-a dat drumul in tine...nu cred ca ar fi vorba de o sarcina. dar tot ce este posibil.slabe sanse.dar totusi exista.

| Pitiica explică:

Ma gandeam ca poate e posibil sa fi ramas sper.atozoizi in zona aia daca nu fost la baie sau ceva.

| clumsylollipop a răspuns:

Depinde in cat ti-a venit ciclul ultima data, dar oricum slabe sanse.