Da, este posibil sa fi ramas insarcinata. Stersul cu servetele umede nu tine loc de spalat, deci e posibil ca pe capul penisului sa fi ramas spermatozoizi. In plus, daca el nu a urinat, pe uretra au ramas sufficienti spermatozoizi incat sa se poata considera ca au avut un act sexual cu ejaculare in vagin. Orgasmul femeiii nu conteaza absolut deloc.
Stai linistita...si eu am facut cu fostele mele numai asa sex...ca nu aveam unde face si faceam in masina..si dupa ce ejaculam ma stergeam cu servetele umede urinam si dupa faceam iar..si nu a ramas nici-una
Dar nu a urinat...
Daca este recomandata de ginecolog, dupa consultatie (alegand cu atentie preparatul si o schema de administrare potrivita) pilula de a doua zi are o eficienta de 70-75% (maxim, sustinut de producator). Luata dupa ureche (alegand la intamplare preparatul si administrandu-l dupa prospect), eficienta ei este mai mica, imposibil de zis exact cat. Tu trebuie sa stii in ce categorie te incadrezi, daca ai fost responsabila si ai mers la ginecolog sau nu.
Sexul se face intotdeauna protejat, altfel exista riscul unei sarcini. Nu conteaza cat dureaza...
Categoric trebuie sa mearga si el sa se spele -si foarte bine -Cu servetele e apa de ploaie.
Pai la inceput a fost protejat, neprotejat a fost dlar cateva minute, 2/3.nu ne-am gandit...
Nu prea cred. Din moment ce s-a sters..si dupa a fost doar de cateva ori...si nu si-a dat drumul in tine...nu cred ca ar fi vorba de o sarcina. dar tot ce este posibil.slabe sanse.dar totusi exista.
Ma gandeam ca poate e posibil sa fi ramas sper.atozoizi in zona aia daca nu fost la baie sau ceva.
Bananacantareata87 întreabă: