Tine de iubire si respect. In clipa in care ai sa incepi sa ai sentimente adevarate pentru ea (nu doar dorinta fizica si senzatyia de posesiune) vei sti ca ea este mai mult decat un corp si o piele, ca ea este minte, suflet, sentimente si nu te va mai deranja absolut deloc ca a avut o viata inaintea ta. Dar pentru asta trebuie sa o respectiu ca om, nu sa o consideri proprietatea ta privata (ca un obiect sau un animal de curte). Tu spui ca in acest moment sentimentul tau de stapan este foarte puternic, dar acesta va scadea foarte mult in clipa in care vei incepe sa o respecti si sa o simti ca pe un partener egal. E complicat, trebuie sa renunti la putin orgoliu, sa incepi sa ii vezi calitatile, sa-ti deschizi sufletul, sa uiti ca ai avut-o fizic dupa doar o luna, ca pe orice femeie usoara si sa construiesti, zi dupa zi, respectul si iubirea. In mod normal, intr-o relatie, dureaza cam 6-8 luni. Dat fiind ca voi ati facut sex inainte de aparitia sentimentelor si ca tu ti-ai pierdut mult din respectul de sine si ed ea in acest moment (asa cum marturisesti ca ai inceput sa ai aceste ganduri care arata ca o dispretuiesti pe ea si te consideri pe tine ca fiind ultimul om, mai prejos de toti cei dinaintea ta), va fi mai greu si va dura mai mult. Dar daca esti hotarat sa construiesti o relatie cu aceasta femeie, sa treci peste greselile pe care le-ati facut amandoi in aceasta relatie scurta, sa uiti ca ai gandit atat de urat despre ea si despre tine, evi putea in timp. Nu e usor, va dura mult pana sa accepti. Initial, dupa ce vei citi randurile mele, vei pretinde furios ca nu e asa, ca voi sunteti primul si singurul cuplu din lume care ati cladit iubire adevarata intr-o luna, ca nu e nevoie sa o respecti pentru iubire si ca de fapt tu o respecti, chiar daca te gandesti la ea doar prin prisma valorii fizice, considerand ca mintea si sufletul ei nu valoreaza absolut nimic. Daca esti matur, o sa treci peste aceasta furie de moment si o sa incepi incet-incet sa construiesti cu truda o relatie. Daca nu, o sa ramai prins in aceasta relatie ciudata, fara iubire si respect, in care ea va fi definita doar de cei care au atins-o si va fi folosita doar pentru trupul ei, iar tu te vei simti mereu ultimul om, mai prejos si mai umil decat toti cei care au atins-o inaintea ta. Ce ai putea obtine daca ai asculta ce-ti spun: in 2-3 ani confort maxim: eu sunt barbatul care o iubeste, o respecta si o pretuieste, asa cum nimeni nu a mai facut-o inaintea mea, deci sunt regele lumii. Dar confortul asta va veni numai cand asta va fi complet adevarat, cand o vei respecta, o vei iubi si o vei pretui cu adevarat, nici o clipa inainte
Relatia in care esti, este datorita celorlalte persoane. Crezi ca se invata la fara frecventa? Precum spune bancul.
Cred ar trebui sa te mai gandesti la asta din moment ce ti s-a daruit tie inseamna ca te iubeste si vrea sa fie doar a ta. Gandeste te la viitor si lasa trecutul in urma.
Gandeste-te ca si tu ai fost atins de altele si ai sarutat alte fete si ea nu se gandeste la asta.Sincer imi pare foarte rau de ea ca s-a lasat pe mainile tale, mai bine nu iti mai bateai joc de ea tu ai vrut-o doar pentru sex recunoaste si acum te-ai plictisit de ea si te enerveaza.Imi pare rau de ea ca nu a ales ceva mai bun decat tine, unu care sa o iubeasca si sa aiba incredere in ea. Apropo cati ani ai?
Mi-am batut joc de ea?! Serios habar nu ai cat o iubesc, poate pentru ca ma streseaza foarte tare gandul sa nu o pierd imi trec prin cap tot felul de chestii tampite, am facut pentru ea chestii care nu am mai facut pentru nici o alta fata dar nu poti sa iti dai seama pentru ca nu sti, nu ma enerveaza absolut deloc cum am zis relatia merge perfect chiar 110% doar ca singura problema sunt gandurile acelea de care o sa scap cu ajutorul raspunsurilor de aici! Iti multumesc si tie si celorlalti!
Odata ce aveti o relatie frumoasa, trecutul nu mai merita atentie pentru asemenea lucruri, trecutul e important sa iti amintesti ce ati facut impreuna nu separat.
Neincrederea aduce dupa ea gelozie si surparea relatiei. Gandeste-te, relatia voastra e frumoasa asa cum e, de ce sa strici totul gandindu-te la fostii care nu au merit-o? Tu esti tot ceea ce conteaza acum pentru ea, mai ales ca esti primul barbat caruia i s-a daruit.
Gandeste ca a fost virgina tu esti singurul care a atinso pana acum... nu te mai gandi la trecut, gandeste-te la viitor...
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: