Buna,
Cica fiecare e liber sa faca ce vrea in viata asta, dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa inghiti si sa taci un comportament urat. Esti femeie, si cred ca nici o femeie pe lumea asta nu ar fi prea comfortabila cu situatia asta.
De renuntat la fosta, e clar ca asa zisul tau iubit nu vrea sa faca asta. Iar relatia voastra, a inceput cu stangul de la inceput. Nu are cum sa-ti ceara sa ai incredere, increderea se castiga! Ti-a oferit minciuni, adevar mai putin. Nu stiu care e treaba intre el si fosta, dar iti sugerez din tot sufletul sa-l lasi acolo in norul lor pufos. Poate sunt doar prieteni sau poate nu, avand in vedere ca este o fosta, e absolut normal sa te deranjeze si sa ai dubii in privinta asta. De data asta da-i tu block si uita-l! Stiu, pare foarte greu cand iubesti si chiar este, dar dupa ce faci asta, o sa intri intr-o perioada a vietii tale si iti vei da seama ca decizia de a-l parasi a fost una corecta. Nu merita sa suferi pentru nimeni, nu trebuie sa-ti strici sanatatea psihica si fizica pentru cineva caruia efectiv nu-i pasa. Vorbele sunt doar vorbe fara fapte! Eu dupa asta ma ghidez de cand am reusit sa ies dintr-o relatie toxica care dura de 5 ani si ajunsese sa-mi manance sufletul.
Succes!
Pff....asta cu "nu trebuie sa ma bag eu in viata lui" e maxima. Eu i-as fi zis: "foarte bine, considera-ma scoasa definitiv si irevocabil din viata ta" si as fi iesit pe bune din viata lui.
Lasa-l in plata domnului. nu mai merge asta este, fata ai spera sa-l recupereze. si are toate sansele, crezi ca parintii ei l-au pus la masa degeaba? vor sa-l prinda mai ales ca zici ta tipa e bolnava. deci e grele. Lasal e dureros dar e cea mai buna decizie pentru tine. fara certuri si comentarii si explicatii multe.
E o relație toxică căreia dacă nu-i pui punct, acum, în viitor ar putea să te coste mult mai mult.
Ești tânăra, ai doar 20 de ani termina facultate, gasesti un om care sa fie sincer cu tine indiferent de situație.
Sunt convins că ți mult la el și ești confuză nu ști ce să faci să mai încerci sau să treci peste.
Eu zic să treci peste ..sunt milioane de oamenii și dacă stai sa te gândești bine nu e decât un om, n-ai nimic de pierdut.
Gândește-te la ce ți-am zis, un pas gresit și viața poate să ia alta întorsătura și mai târziu sa regreți câ n-ai pus punct când trebuia.
Îți doresc mult succes in a lua decizia corectă.
Ai detaliat suficient de mult. Probabil ca ti la el destul de mult, si chiar daca e dureros, mai bine il lasi balta si iti vezi de viata. Am o singura intrebare. Chiar crezi ca cu un tip care face lucruri de genul acesta poti sa intemeiezi o familie?
Am crezut asta o buna perioada de timp, pentru ca el s-a comportat foarte frumos fata de mine.mi-a si spus ca vine la Bucuresti, sa ne facem o familie, doar ca m-a calcat in picioare cu lucrurile astea, cu fosta lui iubita ..si e dureros, pentru ca eu chiar i-am crezut vorbele ..ca facem familie ..ca nu stiu ce.
Te cred ce spui si inteleg. Las ca data viitoare o sa ai mai multa experienta, u e un capat de lume sa pierzi ceva ce nu ai avut. p.s. nimeni nu foloseste cardul unui prieten, decat in cazuri speciale. Folosesti cardul unui apropiat, mai mult decat prieten. Te mintea de la bun inceput. E bine sa fi mai sceptica in viata.
Draga mea, scăpa de acest las, de ce?
1. O pune pe primul loc pe ea, e evident fin ce spui.
2. Ți-a promis niște lucruri de care nu se tine de cuvânt.
3. Te minte, se vede pe ascuns cu ea.
4. E clar ca nu te iubește.
Lista continua...
Nu trebuie sa mai ai ce sa vorbești cu acest om, e o relație toxica, ai pierdut examene, îmi dau seama ca te consuma toată chestia asta și nu merita!
Ești tânără, nu îți strica sănătatea pe un om care nu vrea sa construiască ceva cu tine și nici nu se vede în viitor.
Nu vreau sa mai suferi și îmi cer scuze dacă am spus ceva dur dar din ce povestești, eu nu vad nicio dovada de iubire, nici măcar nu e prezent.
Din moment ce el tine legătură cu fosta, e ancorat în trecut, probabil ca îl mai ajuta cu bani și cine știe ce.
Nu ești căsătorită cu el, nu aveți copii, ce mai aștepți? Sa își bata joc în continuare?