Pana ce nu l prinzi, nu poti sa zici ca te inseala, banuiesti doar, si poate are dreptate...iti faci singura rau, gandandu-te numai la inselat, minciuni si cine mai stie ce, tot ce-i posibil sa fi fost chiar ocupat asa cum zice
Nu stiu ce sa zic am impresia ca te ignora. adica putea sa-ti raspunda la telefon ca doar nu-l durea mana. Parerea mea e ca minte nu neaparat ca te inseala cine stie ce treaba o fi avut sau. nu avea chef de tine:d.
Dar sa-ti respinga apelul nu a fost ocupat, ca sa vezi. Si chiar daca avea atata treaba incat sa nu poata sa iti raspunda, ma indoiesc ca timp de 4 ore nu a gasit 1 minut din timpul lui pretios in care sa te sune sau sa-ti trimita un sms. Nu vreau sa te ingrijorez eu si mai tare, pana la urma nu poti fi siguraa, poate baiatul chiar are probleme, dar e cam dubios. Daca se intampla odata, mai ziceai, dar se pare ca el are probleme zilnic. Eu zic sa ai discutia aia cu el si sa lamuresti lucrurile, acum cat sunteti inca la inceput. Nu mai tarziu cand ajungi sa pui si mai mult suflet si sentimente si cand ti-e lumea mai draga sa afli ca ai trait in minciuna. Baftaa;*
In primul rand, data viitoare scrie fara "k" si prescurtari. Sunt sigura ca lumea va intelege mai bine. Cat depre iubitul tau, poate are ceva probleme de familie si nu vroia sa iti dai tu seama. Incearca sa ii demonstrezi ca ii vei fi mereu alaturi, si daca nici atunci nu se schimba, probabil te inseala. Bafta!
El nu este asa mereu, acum a fost prima data cand a facut asa si mi se pare ceva dubios in rest ma suna cand e la munca, nu inteleg ce a fost cu el