Draga daca esti inca minora e normal sa se comporte asa, orice parinte vrea ca copilul lui sa aibe parte de tot ce e mai bun. Incearca sa vorbesti cu ei de la copil la parinte sa le explici ca tu il iubesti si el pe tine la fel si ca e ceva normal ca sa ai un prieten. Nu te ascunde de ei pentru ca sunt parintii tai. Spune-le ca si tie iti e greu mai ales ca esti adolescenta. Bafta
Daca parintii tai chiar nu te vor langa el. ar trebui sa renunti. Nu merita suferinta ta. Exista atatia baieti, iti vei gasi iubirea. Nu trebuie sa induri tu pentru dragostea voastra.Mai ales ca sunt parintii tai si iti vor binele. Mai gandeste-te eu zic ca nu faci vreun pas gresit cum ar fi sa fugi cu el...vei regreta.
Încearcă să-ţi convingi părinţii că pentru tine acest băiat este foarte important, că nu poţi renunţa aşa deodată la el şi că nu poţi da înapoi. Spune-le să îi acorde o şansă să îl cunoască şi ei cu adevărat.
Nici pe mine ai mei nu ma lasa sa ma vad cu baiatul care il iubesc! numai ca la mine nu sa ajuns chiar la politie sau sa ma loveasca! dar baiatul pe care il iubesc enorm nu stiu daca si el ma iubeste cu adevarat! eu zic mai bine sa pleci cu prietenul tau NUMAI daca esti sigura ca te IUBESTE si ca nu ii fug ochi dupa alte fete! succes! :X :X :X
Acum nu sunt sigura CA ei ma iubeste chiar asa. Oricat de nervos ai fi nu cred ca ai putea sa-i spui ficei tale ca nu pai sa o suporti si ca vrei sa scapi d ea