| sweetangels a întrebat:

Am o relatie cu un baiat pe care il iubesc sincer si pe care mi-l doream demult. Problema e ca majoritatea cunoscutilor LUI (care culmea marea majoritate ma stiu doar din poze!) ii spun ca eu sunt pe bani si ca doar pentru asta stau cu el, nu pentru ca as fi indragostita. Ideea e ca sunt genul de fata careia ii place sa se aranjeze si sa se imbrace frumos, dar de aici pana la a spune ce zic amicii lui? Am banii mei si nu am nevoie sa ma intretina partenerul. De unde si pana unde asemenea rautati? Inca o data repet ca marea majoritate a acestor oameni ma stiu doar din poze! Voi ce parere aveti? De unde aceasta atitudine?

4 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Tu compoartate cum te-ai comportat si pana acum, prieteni lui se comporta asa fiindca asa ii baietii, mai ales daca el le-a spus ca te place, cauta motive ca sa te lase prietenul tau ca de obicei se intampla ca baiatul sa stea cu fata si sa isi lase prieteni, ei probabil nu vreau sa il piarda sau sa il raneasca cineva. Tu demonstreazale contrariu cand o sa poti si cu timpul o sa ajunga sa te cunoasca pentru cine esti nu pentru prima parere. Nu te stresa ca pe termen lung nu o sa te afecteze cu nimic, mai ales daca el tine la tine. Sper sa te ajutewinking.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca el te iubeste nu va apleca urechea la ce spun altii.Din moment ce tu nu ai nevoie de nimic altceva decat de iubirea lui nu vad unde e problema.Ai putea vorbi cu el si sa-i atragi atentia cu privire la minciunile spuse despre tine.De asemenea sa-i spui ca te deranjeaza si il rogi sa le comunice prietenilor mult prea "binevoitori"

| OldSoul a răspuns:

Lasa-i in pace, se oftica ca nu sunt ei cu tinelaughing asa e lumea azi, mai mult iti vrea raul decat binele.

Răspuns utilizator avertizat