| Ade1996 a întrebat:

TPU! Am o relatie cu un tip de aproape 11 luni. Problema e ca m-a facut sa ma indepartez din cauza posesivitatii si geloziei. De fiecare data cand am iesit fara el, nu i-am dat motive de neincredere. Mai mereu ne certam, cam o data la trei zile. Alta parte rea este ca ma sufoca, voia sa fiu romantica la fel ca el, si imi reprosa. In ultimul timp nu prea o mai face, dar tot se scapa la un moment dat. Am nevoie de aer. Acum i-am zis sa petrecem mai putin timp impreuna si o face pe distrusul, folosind santaj emotional. Am vb de mii de ori, se mai modeleaza el, dar tot izbucneste. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai viitor cu astfel de oameni.
cauta unul intelegator

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Singura solutie fata de acesti oameni care deja se cred stapani, este sa-i lasi in pace.Ai mare dreptate atunci cand spui ca ai nevoie de aer. Dar sa fie si proaspat.

| casian_6565 a răspuns:

Daca nu il iubesti tare da i papucii. Daca il iubesti in continuare si tu insati si incercati sa rezolvati problemele dintre voi faceti ceea ce ar trebui sa faca 2 indragostiti: sa se iubeasca!

| Ade1996 explică (pentru casian_6565):

Problema e ca am incercat de nenumarate ori sa rezolvam.

| casian_6565 a răspuns (pentru Ade1996):

Cauta pe altcineva, cineva care te va intelege

| DulceLup a răspuns:

Te-a facut sa te indepartezi din cauza posesivitatii si geloziei.
Adica nu iti place sa fii doar a lui? sau care e treaba?
Inseamna ca nu tii la el cu adevarat, nu ca este el posesiv. In mintea ta vrei 'independenta'? Adica sa stai cu cine vreo muschii tai, cand vor muschii tai.
Posesiv si gelos? Vrajeala...
Ce inseamna cand o persoana e geloasa? Ai habar oare?

| StefanL a răspuns:

Evita persoanele de genul