E clar break up, ii place mai mult de prietenul tau decat de tine, el e ceva nou pe cand tu nu mai esti, fete sunt destule, si e greseala sa aduci o a 3 a persoana intr-o relatie, mai ales cel mai bun prieten trebuia sa aduceti daca chiar voiati un necunoscut, cu care o faceati si ceau nimic altceva ...chestiile astea se intampla mereu si mie mi s-a propus sa o fac in 3 cu un cuplu care erau impreuna de vreo 7 ani, si nu m-am bagat, chestii din astea nu se fac cu persoane cunoscute, acuma fata aia sta si se gandeste numa la ala cum sa i-o traga... naspa situatie
Bună.
Nu ai nimic în cap dacă îți place sex în grup, îți meriți soarta!
Pa, pa.
Asta inseamna ca ea inceput sa iubeasca prietenul tau. Este greseala ta ca l-ai adus sa faceti sex in 3.
Tu esti singurul vinovat, tu ai venit cu ideea sexului in 3, tu ai adus un barbat in patul vostru, meriti ce se intampla, nu ai nici un motiv sa te mai plangi, iar chestia cu prietenul care accepta si apoi nu mai vrea, eu cred ca de fapt lui nu i-a placut fata si a respins-o pe ea de fapt pentru ca daca respingea ideea nu venea de la bun inceput
De fapt ea a fost cu ideea, eu doar am fost de acord.
Deci ii cam place viata fetei, de cand ti-a propus puteai sa te gandesti ce pui de lele este, oricum mai bine lipsa decat asa iubita
Ai gasit ce-ai cautat. Ti-a trebuit sex in trei, acum ai parte de el fie ca vrei, fie ca nu vrei. Fatuca ta e cam c...va daca vrei parerea mea. O fata normala, n-o sa accepte niciodata asa ceva. Poate doar vreo femeie casatorita de 10 ani, care-i deja satula de p... si are nevoie de chestii kinky, ca sa simta si ea ceva.
Amice -trebuie sa iti zic ca ai un prieten maxim -daca el o refuza la ceea ce zice iubita ta -e un baiat foarte simtit. Oricum tu ai gresit ca ai agitat apele. Trebuie sa ai o discutie cu e dar la modu grav -spune-i ca daca vrea sa devina curva sa isi caute pe altu -tu nu tii asa ceva la usa casei tale!
Iau intrebarea ta ca pe o gluma, nu poate exista cineva atat de p...in fine
Poti sa o iei cum vrei. Ce este clar este ca nu voi mai accepta niciodata nimic de genul asta.
Raspunsex in 3 cu iubita si cel mai bun prieten?
din respect pentru tine a acceptat o laba de la gagicata?
"uu dezbracat... iammmii"?
"(...)imi e dor de trupul tau", declaratii de "dragoste" spui?
s-o considere cum?
te-a ranit grav zici?
nu e prima chestie de genu? Aolo!
Si dupa toate astea o mai iubesti si inca te mai iubeste...
Mhm, interesant.
Iti bati joc de noi?!
Ce-ar fi sa te duci sa continui cu pozele in oglinda? e treaba de pitipoance. si deja ma calci pe nervi, tu snob al limbii romane. Daca vreau sa violez limba, asta voi face, si pe tine nu ar trebui sa te intereseze.
O zi buna, #selfie!
Intreaba profesorii.Nu scriem cum vrem ci cum e corect.Serios amice...sa spui ca masturbezi un om e ca si cum ai spune ca l-ai sinucis, ceea ce e incorect ca exprimare. Pozele in oglinda-s pentru pitipoance? Nu ma simt, fiindca imaginea asta a fost facuta pentru imaginea de profil, deci nu ma ocup cu asa ceva.Macar pe mine ma vad fetele. Daca vreuna iti vede imaginea de profil, va crede ca esti porcos.Te calc pe nervi mai sensibilule si fiorosule?! Asta nu m-a speriat.Suntem chit acum.
O zi buna.
Și cum ai fii vrut să zic daca nu "l-a masturbat"? "i-a făcut o l@bă "? Ești unul din mulții snobi ai limbii române. Uite aici, cu dedicație. Nu te uita la poză, ci la descrierea ei :) : https://www.facebook.com/....../photo.php
Bine ca sunt snob.Astfel voi avea un loc de munca (sa corectez) . Daca am fi toti ar fi excelent.Si nu i-a facut o l*b@ ci l-a facut sa se masturbeze, l-a provocat.
Tu știi. Tu le ai cu masturbarea :]] „câțea" sau nu, a fost o gaură, nu o mână :] Lasă frustrările, ca fetelor nu le plac frustrații :]] Mă bucur că ești tare în gură pe net :]]
1.Nu-s frustrat.
2.Si chiar daca as fi, exista fete carora le plac astfel de tipi.
1.Nu-s frustrat.
2.Si chiar daca as fi, exista fete carora le plac astfel de tipi.
3.Nu le am cu masturbarea, ci stiu s-o definesc.A le avea cu masturbarea inseamna a face asta des, devenind "priceput".
Ok, acum ai toata libertatea de a-ți da un log out! Get a life
Stai,stai,stai adica tu vrei sa imi zici ca ai fost de acord sa face-ti sex in 3? cu asa zisul cel mai bun prieten al tau?
Frate pe bune tu te-ai gandit ce faci cand ai fost de acord cu asta?
Si chiar nu observi ca ea se da la el? nu vreau sa zic ca sunt profesionist in asa ceva dar ai grija daca mai gasesti mesaje de genu scrise de ea si adresate prietenului tau poti sa ii zici pa iubitei tale.
Auzi la el sa faca sex in 3 pai de ce ti-ai m-ai facut prietena daca esti interesat sa o faci in grup?
Pur si simplu cauta cateva fete/baietii care sunt interesati de asta dar nu cu iubita ta.
Trebuie sa recunosc ca am 17 ani si nu mai am prietena dar sa fiu de acord cu asa ceva ...deloc,mai bine ma despart de ea decat sa o f%%a altul de fata cu mine.
Bine punctat Constantin112! Nu trebuia sa accepti asta, adica, na, sex in 3, wtf? Ce fata,normala la cap,ar accepta asta? Sfatul meu,da-i papucii,ei,si cauta-ti alta,aia nu e de tine,e clar ca il doreste pe ala,nu pe tine.El nu are nici o vina,tu o cam ai,pentru ca,ai facut ceva ce nu trebuia. Daca nu tineai la ea,puteai sa-ti aduci toata gasca) Dar,tii la ea,si cred ca ar cam trebui sa deschizi ochii,si sa faci ceea ce trebuie,mai ales ca,nu e prima oara! Vorbeste cu prietenul tau,vezi ce anume a vorbit ea cu el,si vezi ce rezolvi in continuare,dar, el, nu are nici o vina, ca prietena ta, e o curva.Bafta
Dragostea e oarba, asa-i? Noroc ca am scapat de gunoi!
Am prea mult respect de sine, si prea mult bun simt ca sa fac asa ceva. Ea isi va primii soarta, dar viitorul ei prieten nu va fi la fel de prost ca mine, iar daca isi va lua bataie ( am auzit ca a si patit-o ) eu voi rade, nu o voi lua in seama. Multumesc oricum!
Nu stiu de ce,dar,nu cred ca,vei rade,cand vei auzi ca,si-a luat bataie Faptul ca,alegi sa o respecti,si, sa nu te pui la mintea ei, nu te face prost, din contra. Data viitoare, deschide mai bine ochii.Recomandarea mea, poate cam tarziu, e sa ramaneti doar *** friend, si atat Bafta
Asta am si facut. *** buddy, nimic mai mult.
anonim_4396 întreabă: